Deschiderea oficială a sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria

Comunicate de presă / 19 iunie 2019

Deschiderea oficială a sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria

Supreme Council of European Business Bulgaria a avut ceremonia oficială de deschidere ieri, 18 iunie 2019, la Sofia. Aceasta face parte din Supreme Council of European Business (SCEB), organizaţie internaţională de afaceri cu sediul în Bucureşti, România. SCEB reuneşte oameni de afaceri locali şi străini, având ca scop să constituie o punte de legătură între instituţiile locale şi mediul de business şi să creeze noi oportunităţi comerciale prin depăşirea provocărilor specifice globalizării, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Mehmet Sumeroglu, Chairman SCEB, a declarat: Bulgaria reprezintă ţara potrivită pentru extinderea activităţii organizaţiei datorită economiei sale în creştere şi a mediului de afaceri în continuă dezvoltare. Acest eveniment reprezintă un important pas înainte în evoluţia SCEB şi marchează o ocazie extraordinară pentru ca organizaţia să devină şi mai conectată cu mediul economic internaţional. Suntem foarte încântaţi să fim prezenţi în Sofia şi să îl avem pe domnul Nikolay Bozhilov ca Preşedinte al SCEB Bulgaria. Suntem convinşi că această comunitate de afaceri va avea o creştere rapidă şi că va sprijini activ mediul de business din Bulgaria.

Nikolay Bozhilov, Preşedintele SCEB Bulgaria, înglobează viziunea SCEB despre cum mediul de business şi instituţiile naţionale trebuie să coopereze pentru a reuşi să creeze un mediu de afaceri eterogen şi bine adaptat provocărilor globalizării. Ceremonia de deschidere a decurs în prezenţa unor înalţi reprezentanţi ai Guvernului din Bulgaria şi ai mediului de afaceri precum Excelenţa Sa Liliya Ivanova - Ministru Adjunct al Economiei, Ivaylo Marinov - Ataşat Economic şi Comercial al Ambasadei Bulgariei în România, Galabin Galabov - Director Executiv al companiei Lev Ins Insurance şi Victor Costea - Manager General BigBelly - Green Street Tec. De asemenea, au fost prezenţi reprezentanţi ai Nedelya, Colliers International, Jidvei, Nomade Communications şi Norofert Organics şi ai companiei de transport persoane Union Ivkoni, mai spune comunicatul citat.

Nikolay Bozhilov, Preşedintele SCEB Bulgaria, a declarat: "Suntem încântaţi de această nouă oportunitate pe care o lansăm pentru comunitatea de business din Bulgaria şi suntem nerăbdători să începem activitatea. Bulgaria este în continuă dezvoltare şi suntem convinşi că organizaţia noastră le va oferi companiilor acces la un număr semnificativ de profesionişti cu experienţă internaţională pentru a le susţine în efortul de a-şi construi o imagine puternică şi o afacere sustenabilă.

Am identificat numeroase oportunităţi generate de dezvoltarea economică şi vrem să îi ajutăm pe oamenii de afaceri să prospere şi să îşi extindă afacerile pe pieţele externe. Prin intermediul comunităţii noastre vom contribui la consolidarea relaţiile de business din Bulgaria şi le vom oferi un context internaţional în care să crească."

Deschiderea sediului Supreme Council of European Business din Bulgaria reprezintă o oportunitate majoră pentru companiile din Bulgaria să îşi dezvolte activitatea şi să facă parte dintr-o comunitate internaţională. Accesul la noile pieţe emergente, la profesionişti din diferite industrii, posibilitatea de a fi parte a dialogului cu reprezentanţii statului sau contactul cu lideri de business - toate acestea sunt beneficii importante ale membrilor SCEB, conform aceluiaşi comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Supremul consiliu este o asociație formată de niște rupți în fund. Își zice european deși țările în care activează (Românica și Bulgărica) sunt la marginea Europei. Defapt, doar aici se putea constitui ceva atât de suprem... Scopul supremilor este să comisioneze. Vor ceva din ceva ce nu este al lor. Tipic turcește. Ala care vrea să devină membru trebuie să știe că pentru supremi banii nu contează (așa scrie în formularul de înscriere). Însă odată intrat în consiliu își va da ușor seama că DOAR banii contează. Supremule consiliu, la cât mai mulți fraieri!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb