Directorul FBI a discutat cu Niţu, Kovesi şi şefa DIICOT despre lupta anticorupţie

Valentin Busuioc
Anticorupţie / 4 martie 2015

Procurorul general Tiberiu Niţu şi procurorii-şefi ai DNA şi DIICOT, Codruţa Kovesi, respectiv Giorgiana Hosu, au discutat, ieri, cu directorul FBI, James Comey, despre combaterea corupţiei, a criminalităţii organizate şi a celei informatice, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), trimis astăzi redacţiei.

Oficialul american a fost însoţit de consilierul Chuck Rosenberg, asistentul special Erik Barnhart şi ataşatul juridic Russell Ashenden.

Ministerul Public susţine că parteneriatul strategic cu SUA, inclusiv în domeniul instituţiilor de aplicare a legii, este unul extrem de important pentru ţara noastră, a declarat Tiberiu Niţu, asigurându-l pe demnitarul american de faptul că România este "înscrisă ireversibil pe drumul combaterii corupţiei, crimei organizate, criminalităţii informatice şi terorismului, precum şi de faptul că Ministerul Public reprezintă un partener serios, credibil, cu un corp de procurori responsabili, oneşti, bine pregătiţi profesional", se mai arată în comunicat.

La rândul său, James Comey l-a felicitat pe Niţu pentru rezultatele obţinute de procurorii români în combaterea corupţiei, a criminalităţii organizate şi a criminalităţii informatice. Totodată, şeful FBI a mulţumit conducerii Ministerului Public pentru modul în care procurorii români s-au implicat în combaterea infracţionalităţii.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nervos FBI din cauza lui Guccifer...I-a dat lovitura lui Hillary clinton si a intrebat cum fac sa-l duca la Guantanamo in Cuba. Kovesi a spus ca nu poate sa -l dea acuma ci dupa ce il stoarce ea de toate informatiile compromitatoare la adresa lui clinton si alti iluminatti

    Asta a fost starea natiei nostre cu SUA. 

    Cand va izbucni SCANDALUL "MITA de la BECHTEL"?!!!. Mita de la MICROSOFT e mic copil pe langa MITA de la BECHTEL._Cum se face ca Bechtel care construia autostrazi bune, in Romania n-a construit mai nimic?_Alo, se sesiseaza cineva?!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb