Directorul financiar al Hotelului Marriott, pus sub control judiciar

George Forcoş
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 7 iulie 2016

Directorul financiar al Hotelului Marriott, pus sub control judiciar

Actualizare 20:24

Kathrin Brettschneider, directorul financiar al Societăţii Companiilor Hoteliere Grand SRL, firma care administrează Hotelul Marriott din Bucureşti, a fost pusă sub control judiciar în această seară.

Kathrin Brettschneider a fost audiată astăzi de procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi a fost apoi pusă sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, transmit surse din presă. Aceasta este cercetată într-un dosar în care este investigată o evaziune fiscală de peste 1,68 milioane euro.

(I.S.)

----------

Percheziţii la hotelul Marriott din Capitală, într-un dosar de evaziune fiscală

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti împreună cu poliţiştii din Secţia Economică efectuează astăzi pecheziţii la Hotelul Marriott din Bucureşti, în legătură cu suspiciuni de evaziune fiscală produsă în perioada 2008-2015, cu un presupus prejudiciu de 7,5 milioane de lei.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, împreună cu poliţişti din cadrul IGPR - Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, efectuează, în cursul zilei de astăzi, în baza autorizaţiei emise de Tribunalul Bucureşti, percheziţii la sediile sociale al SC S. SRL şi SC S.C.H.G. SRL, situate în incinta hotelului Marriott din municipiul Bucureşti, în vederea ridicării de documente financiar contabile şi înscrisuri necesare soluţionării unei cauze penale în care sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit procurorilor, din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2008 - 2015, în documentele contabile ale SC S.C.H.G. SRL, au fost înregistrate cheltuieli cu dobânzi şi pierderi din diferenţe de curs valutar, în baza unui contract de împrumut încheiat cu SC S. SRL, cu justificarea falsă că acest contract este garantat de Statul român, fapt care a condus la diminuarea impozitului pe profit datorat bugetului de stat cu suma de 7,581.113 lei echivalentul a aprox. 1,685.000 EURO).

În dosarul înregistrat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penale faţă de 3 suspecţi, împotriva cărora s-a dispus efectuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală în formă continuată, precizează Parchetul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In hotel 2 firme reg comertului cum a permis asa ceva?

    Cine detine hotelul marriott?

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb