DOCUMENT Florin Ciţu a făcut puşcărie în SUA

J.P.
Politică / 11 august 2021

Florin Ciţu a făcut puşcărie în SUA

Florin Vasile Cîţu a stat arestat două zile în Statele Unite ale Americii pentru conducerea unui autovehicul în stare euforică. Premierul şi-a recunoscut vina şi a fost amendat cu 1.000 de dolari, conform unui document publicat de flux24.ro. Cîţu a recunoscut în direct ca a fost arestat.

Premierul se afla în SUA deja de câţiva ani la momentul respectiv, fiind absolvent al Grinnell College din Iowa, în 1996. Între 1999 şi 2002, când a avut loc şi incidentul de la volan, acesta urma un program doctoral la aceeaşi universitate, conform flux24.ro.

În luna martie 2000, premierul ar fi ajuns după gratii pentru două zile, pentru că ar fi condus sub influenţa alcoolului sau a stupefiantelor. În legislaţia americană, DUI (driving under the influence) nu face diferenţierea între consumul de alcool sau de droguri.

Pe lângă încarcerare, Florin Cîţu a plătit şi o amendă, de 1.000 de dolari americani. Acesta şi-a recunoscut fapta la momentul respectiv.

Aproximativ 21 de ani mai târziu, premierul se găseşte întrebat despre acest incident din Statele Unite. Fără să ezite, premierul a răspuns la întrebare şi şi-a recunoscut încă o dată fapta, afirmând că "am făcut o greşeală acum 20 de ani." Acesta a ţinut să menţioneze şi că este vorba despre consum de alcool şi nu de droguri.

Premierul Florin Cîţu a acuzat competiţia internă din PNL pentru apariţia acestor informaţii.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Inca un "tragator pe nas da dreapta" :-)...Dragnea l-a "sfortat":-)

    serviciile lucreaza, se stie!....urmeaza documentul cu treapta a 2 a picata si bagat de parinti mai departe......poate aflam si care a fost viata lui pana in 1992....

    1. Nu va grabiti,abia acum se ascut sabiile.Am asistat la incalzire.Loviturile de tun se pregatesc.Strategii stiu,cum,cat si cum.VOm urmari un spectacol captivant.PAINE SI CIRC.cereau asazisi nostri stramosi.

      Orban pare a nu avea strateg.Bajbaie in noapte.Sa fie asta strategia lui?,lasa a se crede vulnerabil si-l atrage pe Cutu in cursa?,Il ademeneste cu bucata lui de paine pentru ca apoi sa-i dea lovitura finala?Domnul stie (si serviciile secrete)

      Orban,asa cum il vedeti voi dar este pischer mare.Pe mulri a mai ras inPNL.PDL.PSD.Atentie mare Are un croseu de dreapta,liberal ,devastator.

      Sau cum ar spune unii: "Orban este animal politic"

      la ce lucreaza serviciile , ca ele l-au adus pe capul oamenilor ?

    Se aplică regula: "fără penibili in funcții publice', deci putoarea tre sa plece.

    Serviciile secrete care au scos de la naftalină acel document au dat un semnal clar.

    Urmează documente care atesta traficul de copii la Iohannis  

    1. pentru ca este sprijinit de occident. se spune chiar ca la terminarea mandatului va primi functie la NATO / UE / ONU...

      Dar mai palpabil decat traficul de copii este dosarul caselor din Sibiu, unde nimeni nu indrazneste a intoarce vreo fila a dosarului 

    Catu ar trebui tras pe dreapta si din fruntea guvernului ca a tras destul pe nas pina acum. Aflam ca a fost condamnat de "licuriciul mare" si a facut inchisoare in trecut. Adica e un penal ca Dragnea si nu pot sa inteleg cum nu-si da demisia!

    Ar cam fi cazul sa o faca si-n Romania!

    daca a spus-o singur fara sa-l intrebe nimeni cat e ceasul , e posibil sa faca parte dintr-un plan de scoatere a lui pe usa din dos , sa-si poata rontai in tihna , milioanele de graunte adunate pentru serviciile facute capitalului strain ( ca doar n-o fi pe gratis ) si eventual cu un post caldut la bruxelles , ca si pentru kovesi care a macelarit capitalul romanesc , sau la o banca pe undeva pe unde are locuri libere cia . cei care l-au scolit pot fi multumiti , a inglodat Romania in datorii plus restul .

    e irelevant ca a baut niste beri si a condus acum 20 de ani.

    daca atata i-au gasit.... e un politician curat!  

    ganditi-va cati beau si conduc in Romania ACUM!  

    si ca a facut 2 zile de parnaie in SUA nu conteaza... acolo faci parnaie din orice, e un business sistemul de inchisoare... SUA (daca nu stiati) are cel mai mare nr de zile de inchisoare pe cap de locuitor din lume.... pentru ca e un business!  

    Florin e curat daca doar atata i s-a gasit in spate... acum 20 de ani!  

    1. Suspectez un lucru:

      Pentru ca Florin nu a subscris la nebunia conducatorilor lumii care isi chinuiesc popoarele sub pretext covid - fapt care a permis Romaniei un super-salt economic (cand alte economii pica-n cap acum) .... i-a ridicat acum niste dusmani care incep sa arunce pastilute gen.... 2 zile de parnaie in SUA pentru niste beri si condus dupa aia!  

      Daca o sa comparati ce sacrilegi s-au petrecut in UK, Noua Zeelanda, Italia si Grecia , Australia si mai ales Franta si Germania ...sau in tarile din S-E Asiei... e parfum ce am avut in ROmania! A fost aproape normal in context covid fata de ce scarba de viata au avut aia in alte tari!  

      Apreciati ce aveti- ca e aproape normal la noi.... sa nu care cumva sa ne vina prim-ministru o scarba sclav la OMS si sa vedeti atunci mama dictaturii sanitare in Romania si sa il regretati pe Florin !  

      Daca ati fost in alte tari stiti ce zic! Ati putut face comparatia!  

      Se numeste infractor. Avea 29 de ani. Este o chestie destul de nasoala. Cand veo nu a stiut care este aria cercului, v-au iesit ochii din orbite de ura, cea mai rea chestie. Dobitocul asta la care te inchini nu stie cat costa o paine dar stie ca oamenii traiesc mai bine, wow. Curat nu este pana nu explica cum e cu: padurile pe care a pus mana, cum a facut liceul, cine a platit costurile in SUA, cum a fost cu ING, cat a furat din banii imprumutati. Mai sunt dar nu vreau sa-ti depaseasca 'capacitatea'

      a fost retinut , infractorul e un individ condamnat de un tribunal. pune-ti ratele in sir indian ca e haos in capul tau. ce specimene Make la tine prin gradina ?!?!?

      ia mai scuteste-ne cu florin in sus si florin in jos ! ia-ti medicatia si fa nani ca esti obosit !

      Nu e vorba ca a comis fapta in urma cu 20 de ani .... nu e vorba ca a fost arestat, ca stat închis 48 de ore, ca a plătit amenda .... Ceea ce rămâne ca tinichea este MINCIUNA .... care nu e de ici , de colo , când ești primul ministru al tarii.....De ce naiba nu a mărturisit adevărul când a fost uns ?! ....când a semnat declarația aia pe proprie răspundere... In mod cert , ar fi depășit momentul asta . Așa, rămâne minciuna. Asta atârnă greu . Nu pentru omul , pentru instituția pe care o reprezintă....

    2 zile? Pai asta e premiere nu pedeapsa! Base cat ar fi luat, la valoarea lui?

    Faptul ca Florin Catu a omis sa scrie in biografie ca afost arestat , condamnat la amenda penala in SUA este inselaciune, savarsita in complicitate cu Klaus Iohannis, Orban Ludovic si alti PNL-isti care au incalacat art.2 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei , modificata prin LEGE nr. 23 din 3 martie 2004 si care stipuleaza: ” Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, cu modificările și completările ulterioare.”.prin aceaSTA MARSAVIE SAVARSITTA IMPOTRIVA LEGII cATU fLORIN A TALHARIT rOMANIA D EPESTE 17 MILIARDE DE LEI.

    Eu cred ca Basescu l-a dat in gat pe Citu.E stilul sau.Numai asa,sa se distreze, cand i-a vazut pe astia doi ca se halcuiesc intre ei.Nu a mai ras demult asa bine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb