Donald Trump spune că i-a scris lui Joe Biden o scrisoare "din inimă", înainte de a pleca de la Casa Albă

J.P.
Internaţional / 23 martie 2021

Donald Trump spune că i-a scris lui Joe Biden o scrisoare "din inimă", înainte de a pleca de la Casa Albă

Fostul preşedinte Donald Trump spune că i-a scris lui Joe Biden o lungă scrisoare "din inimă", înainte să plece de la Casa Albă, chiar dacă republicanul crede că actualul preşedinte "este cumpărat" de China, potrivit New York Post, relatează Digi24.

Trump a discutat conţinutul scrisorii în timpul unui podcast publicat luni de Lisa Boothe, lider de opinie conservator.

"Practic îi urez noroc şi, ştii, avea câteva pagini şi am scris-o din inimă, pentru că vreau să-l văd făcând bine. Uite, e acolo. Au fost alegeri fraudate, alegeri pe care, ştii, nu le voi ceda niciodată şi, apropo, Hillary Clinton a spus că el nu ar trebui să cedeze vreodată. Hillary Clinton, lucrurile pe care le-a spus au fost oribile", a spus el.

Trump a adăugat: "Dar ştii ce, e acolo, şi vreau ca el să facă bine, dar asta nu include închiderea Conductei Keystone, care apropo, din punct de vedere al impactului ecologic este mult mai bine decât să le avem pe trenuri, însă prietenul şi suporterul său Warren Buffett are trenuri. Nimeni nu vorbeşte despre asta".

Joe Biden nu a publicat scrisoarea lui Trump, însă a catalogat-o ca fiind "foarte generoasă". Scrisoarea a urmat o perioadă caustică după alegerile prezidenţiale din toamnă, plină de litigii şi acuzaţii de fraudă din partea lui Trump şi totodată, după asaltul asupra Capitoliului.

În interviul acordat în podcast, Trump a atacat politicile lui Biden privind frontiera dintre SUA şi Mexic şi le-a cerut republicanilor să "lupte puternic" înaintea alegerilor interimare din 2022.

Boothe a argumentat că Biden a adoptat deja politici privind forajele pentru petrol şi comerţ care vor "trimite locurile de muncă (americane) înapoi în China". Ea l-a întrebat pe Trump dacă crede că "familia Biden este cumpărată de China".

"Da, dar dincolo de a fi cumpărat, nu pentru asta a făcut campanie. Nu s-a gândit niciodată - este mai radical ceea ce face. Şi nici nu cred că el o face. Cred că este o cabală. Este mai radical decât orice a promis în campanie. E mai radical decât Bernie Sanders", a spus Trump.

Trump a declarat în timpul campaniei la prezidenţialele de anul trecut că statul chinez va "deţine" Statele Unite ale Americii dacă Biden câştigă, parţial din cauza afacerilor fiului său Hunter Biden în China. Luna trecută, fiul cel mare încă deţinea 10% dintr-un fond de investiţii controlat de entităţi deţinute de statul chinez. Fondul a fost format la 12 zile după ce Hunter Biden s-a alăturat tatălui său în străinătate, la bordul Air Force Two, pentru o călătorie către Beijig, în decembrie 2013.

Un email din 2017 găsit pe un hard drive ce i-a aparţinut lui Hunter Biden descria cei 10% puşi deoparte pentru "omul cel mare" ca parte a unei posibile afaceri ce implica cea mai mare companie privată de energie din China. Acea afacere nu s-a materializat, însă fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Tony Bobulinski, l-a indentificat pe Joe Biden ca fiind "omul cel mare".

Donald Trump a acuzat familia Biden în cursul campaniei prezidenţiale că este o "întreprindere criminală", insistând asupra afacerilor lui Hunter Biden din Ucraina şi China în momentul în care tatăl său era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb