Dorin Boerescu - administrator provizoriu al iHunt

Andrei Iacomi
Piaţa de Capital / 19 iulie 2019

Dorin Boerescu - administrator provizoriu al iHunt

iHunt Technology (HUNT) l-a numit pe Dorin Boerescu în funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Administraţie (CA), în postul rămas vacant după demisia Corinei Dumitrescu, până la numirea de către acţionari a unui nou membru al Consiliului, se arată într-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Dorin Boerescu este un nume de referinţă în online-ul din ţara noastră, fiind CEO al platformei de marketing afiliat 2performant.ro

Pentru numirea unui nou membru al CA pentru durata rămasă până la expirarea mandatului acordat iniţial Corinei Dumitrescu, administratorii iHUNT au decis convocarea Adunării Generale a Acţionarilor companiei în data de 19 august, pe ordinea de zi figurând şi fixarea remuneraţiei cuvenite noului administrator.

iHunt Technology, tocmai s-a listat pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti, operaţiune prin care Cezar Stroe, fondatorul şi acţionarul majoritar al societăţii a vândut 10% din acţiunile companiei.

Recent, conducătorul iHunt ne-a declarat că, dacă va exista cerere, intenţionează să mai înstrăineze încă 4,5% din societate, operaţiune menită să sporească free-float-ul şi lichiditatea emitentului în piaţă.

Activitatea iHunt constă în importul de telefoane mobile, gadget-uri şi accesorii, respectiv produse de tip "smarthome" din China (unde compania are o echipă permanentă stabilită în oraşul Shenzhen), urmat de comercializarea produselor în piaţa noastră.

Ieri, cotaţia HUNT a încheiat şedinţa de tranzacţionare la 0,85 lei, cu 1,73% sub preţul de închidere din 9 iulie, de 0,865 lei, ceea ce ridică valoarea de piaţă a emitentului la 11,98 milioane de lei.

Pentru anul 2018, cifra de afaceri a companiei a atins 24,7 milioane de lei, de la 24,1 milioane de lei în anul anterior şi 13,1 milioane lei în 2016. Totuşi, profitul net a scăzut anul trecut la 0,48 milioane de lei, de la 2,14 milioane de lei în anul precedent.

iHunt Technology este una dintre cele cinsprezece companii finaliste ale proiectului Made in Romania, organizat de Bursa de Valori Bucureşti, program prin care se doreşte stimularea dezvoltării brandurilor din ţara noastră, inclusiv prin accesarea mecanismelor pieţei de capital pentru finanţare.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. E clara treaba, sigur se va alege praful de aceasta afacere de apartament dupa ce Boerescu (neamu') isi va spala banii din 2Parale prin iHunt.

    Daca cautati putin, observati ca Stroe si Boerescu sunt oarecum neamuri apropriate, interesant nu? 

    Retrageti-va banii cat mai puteti din actiuni ca nu-i a buna. In cateva luni firma va fi pusa pe butuci. Pacat ca BVB a permis aceasta listare, se vede slaba experienta a bursei romanesti. 

    1. Pacat ca ai ratat o noua ocazie sa taci. Asa nu stiam ca esti prost si semnalizezi. Vorbesti fara sa stii despre ce.

      Sunteti politician? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb