DOROŞ:  "ANAF supraveghează fără discriminare companiile mici sau mari, cu capital român sau străin"

Ziarul BURSA #Companii / 29 august 2016

Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Dragoş Doroş, a declarat vineri, la Giurgiu, că instituţia sa supraveghează, fără discriminare, companiile mici sau mari, cu capital român sau străin, la fel cum toate acestea se află într-un program de asistenţă şi beneficiază de dialog cu inspectorii fiscali atunci când au nevoie.

Oficialul ANAF a spus, la finalul demonstraţiei practice a câinilor special instruiţi pentru depistarea numerarului ilicit: "Companiile mici sau mari cu capital român sau străin, fără discriminare, sunt supravegheate de ANAF. O mare parte din contribuabili, majoritatea covârşitoare a contribuabililor din România vor să îşi plătească taxele corect şi la timp, noi pe această categorie vrem să insistăm şi să îi ajutăm, în sensul în care vrem să fim un partener al lor şi să facem taxele să poată fi plătite cât mai uşor, să fie cât mai clare, suportabile, în limite legale. Partea cealaltă de contribuabili care nu înţeleg însă să dea bonuri fiscale sau nu înţeleg însă să îşi ajusteze cheltuielile în funcţie de legile din România, atunci îi sancţionăm... Absolut toate companiile din România se află într-un program de asistenţă, de ajutor, de dialog şi, în acelaşi timp, toate companiile se află într-un program de supraveghere şi acolo unde observăm deviaţii de la un comportament fiscal normal intervenim ca şi în cazul companiei farmaceutice unde am constatat o evaziune fiscală de zece milioane de euro, noi am observat nişte fapte fiscale şi le-am consemnat, nu ştiu despre ce fel de medicamente este vorba".

El a subliniat, în context, faptul că echipele canine care vor fi reoperaţionalizate de către Autoritatea Vamală în vederea depistării de ţigarete, bani numerar sau droguri sunt conduse de "oameni foarte dedicaţi care fac această activitate cu mult mai mult suflet decât resurse", iar "rezultatele activităţilor lor sunt foarte importante".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb