DOSARUL MICROSOFT Dorin Cocoş şi fostul ministru Gabriel Sandu, reţinuţi de procurorii DNA

Anticorupţie / 27 octombrie 2014

Actualizare 23.30

Omul de afaceri Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a fost reţinut, luni seară, de procurorii anticorupţie, în dosarul licenţelor Microsoft. În acelaşi dosar a fost reţinut cu puţin timp înainte şi Gabriel Sandu, fostul ministru al Comunicaţiilor.

Dorin Cocoş urmează să fie prezentat marţi la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă, ca şi fostul ministru al Comunicaţiilor.

Actualizare 13:40 Fostul ministru Gabriel Sandu, adus la DNA pentru a fi audiat în dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a fost adus luni la DNA, de către poliţişti, cu mandat de aducere, pentru a fi audiat în dosarul licenţelor Microsoft, potrivit surselor din presă.

Gabriel Sandu nu a făcut declaraţii la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

-----------

Actualizare 11:00 Dumitru Nicolae Niro şi Gheorghe Ştefan Pinalti au fost aduşi la audieri

Omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, cunoscut ca patronul complexului comercial Dragonul Roşu, şi primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan Pinalti, ar fi fost aduşi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi, de asemenea, audiaţi, în dosarul Microsoft, potrivit surselor de presă.

---

Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei Udrea, a fost adus în această dimineaţă cu mandat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, transmit sursele de presă, omul de afaceri fiind suspectat de fapte de corupţie în dosarul Microsoft.

Acum mai puţin de două săptămâni, procurorii au făcut percheziţii de amploare la firmele şi locuinţa lui Dorin Cocoş, iar omul de afaceri nu a fost găsit. Ulterior, Cocoş a spus că este plecat în Dubai şi că va reveni în ţară.

Numele omului de afaceri Dorin Cocoş apare în declaraţiile date de mai mulţi martori în dosarul Microsoft. Potrivit acestora, el ar fi fost intermediarul unor sume de bani pentru prelungirea licenţelor Microsoft care au ajuns la oficiali ai statului.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Americanii nu au deloc simtul masurii, scara lucrarilor americane fiind ca de obicei prea mare pentru un stat plapand. Propun scolilor si universitatilor sa treaca pe Linux si open office pana nu ramanem fara securisti. Procurori, opriti dosarul EADS ca se depopuleaza tara.

    1. Liviu Tudor patronul Reporter Virtual - mogulul Rolls Royce, persoana "caritabila" care se da prieten cu Printul Charles dar fura impreuna cu Pinalti - Gheorghe Stefan - este posesorul unor firme de tip off shore situate in paradisul fiscal din Insulele Man. IN dosarul Microsoft aceste firme au jucat rolul de bidon ajutand sa se scurga spaga la primarul din Piatra Neamt dar si la Nicu Dumitru-zis Nicu Niro, un alt apropiat al lui Liviu Tudor - patronul Reporter Virtual - de fapt un hot urias si un impostor.

      Liviu Tudor este un apropiat al lui Adrian Nastase, al lui Marian Vanghelie - impreuna cu care reamintim ca au instrumentat celebra afacere "Economatul", afacere prin care zeci de milioane de dolari au fost furati din rezerva de stat a statului roman. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb