Două noi centrale fotovoltaice de 757 kWp au fost finalizate de Allview Industry - IMM la Baia Mare

A.F.
Companii / 4 ianuarie

Două noi centrale fotovoltaice de 757 kWp au fost finalizate de Allview Industry - IMM la Baia Mare

Visual Fan S.A., unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de tehnologii sustenabile şi de soluţii inovatoare pentru producţia de energie verde, a construit două noi centrale fotovoltaice la Baia Mare, cu o capacitate totală de 757 kWp, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, proiectul de tip EPC, demarat la jumătatea lunii noiembrie 2023, a fost finalizat la sfârşitul anului 2023, fiind respectat termenul de predare, fapt ce confirmă abilităţile şi dedicarea echipei Allview Industry - IMM în implementarea eficientă a proiectelor fotovoltaice.

Cele două centrale fotovoltaice, dispuse pe acoperiş şi la sol, includ 1.377 de panouri fotovoltaice de ultimă generaţie cu o putere de 575 W fiecare şi 7 invertoare solare Fronius, cu o capacitate nominală de 100 kW. Structurile de susţinere, fie cele de pe acoperiş, ancorate în placa de beton cu o întărire a hidroizolaţiei în punctele de ancorare, fie cele montate la sol, cu stâlpi bătuţi, asigură stabilitate şi rezistenţă în condiţii meteorologice variate.

Proiectul contribuie semnificativ la obiectivele generale de reducere a emisiilor de CO2 şi la modernizarea sistemului energetic, consolidând angajamentul companiei faţă de sustenabilitate.

"Proiectul de la Baia Mare este o dovadă clară a capacităţii noastre de a livra soluţii inovatoare în domeniul energiei regenerabile. Ne bucurăm să aducem un aport semnificativ la modernizarea infrastructurii energetice, consolidându-ne poziţia în acest domeniu. În anul 2024, ne propunem să continuăm această traiectorie ascendentă şi să atingem un portofoliu de peste 100 MW de proiecte de energie solară implementate, continuând să contribuim la viitorul sustenabil al energiei verzi." a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan.

Cu o viziune orientată spre viitor, divizia Allview INDUSTRY - IMM a companiei Visual Fan îşi propune să atingă un portofoliu de peste 100 MW de proiecte de energie solară implementate până la finalul anului 2024. Pentru informaţii detaliate despre soluţiile oferite în domeniul producţiei de energie verde, puteţi accesa website-ul companiei la www.allview.ro/solarenergy/industry-imm/.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb