Două startup-uri s-au alăturat Orange Fab şi au fost integrate în portofoliul de parteneri Orange Business Services

G.D.
Companii / 10 mai 2022

Două startup-uri s-au alăturat Orange Fab şi au fost integrate în portofoliul de parteneri Orange Business Services

Orange anunţă includerea în programul de accelerare Orange Fab a două noi startup-uri tech din zonele educaţie şi Inteligenţă Artificială, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, cele două startup-uri, VBoard şi Zevo Tech, au început colaborarea cu Orange Fab la finalul anului 2021 şi, până în prezent, au beneficiat de mentorat tehnic şi de business, acces la tehnologii şi echipamente pentru implementarea cu succes a proiectelor pilot, soluţii ce au fost integrate în portofoliul de servicii Orange Business Services.

Lansat în 2017, Orange Fab, primul program de accelerare şi colaborare cu startup-urile implementat de către o corporaţie din România, are în total colaborări cu 36 de startup-uri alături de care s-au implementat peste 80 de proiecte, atât la nivelul întregii organizaţii Orange România cât şi pentru clienţi.

VBoard oferă o soluţie simplă şi eficientă pentru predatul cursurilor în mediul online. Produsul VBoard reprezintă o tablă virtuală interactivă, cu un modul audio-video inclus, ce facilitează comunicarea în timp real între profesori şi grupuri de elevi. Platforma este adaptată pentru a fi accesată de pe telefoane şi tablete şi este foarte uşor de accesat în şcoli datorită multiplelor integrări cu platforme dedicate predării online, subliniază sursa citată.

Zevo Tech dezvoltă tehnologii în domeniul transcrierii, sintezei şi prelucrării vorbirii şi a limbajului natural folosind algoritmi de Inteligenţă Artificială şi Machine Learning. Zevo Tech este un startup pornit ca spin-off din Laboratorul de Cercetare Speech and Dialogue, din cadrul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, având în spate o echipă formată din profesori şi cercetători doctori în inteligenţa artificială. Produsele Zevo Tech îşi găsesc utilitatea în domenii precum transcrierea conversaţiilor şi identificarea vorbitorilor, sintetizarea mesajelor din text în audio sau identificarea emoţiilor şi sentimentelor din vorbire.

După identificarea oportunităţilor şi dezvoltarea unui plan comun de implementare, cele două startup-uri au primit acces la reţeaua de distribuţie naţională a Orange Business Services. Astfel, produsul VBoard va fi accesat de profesorii din cadrul şcolilor client Orange Business Services, alături de platforma de management şcolar 24Edu existentă deja în portofoliu şi dezvoltată tot de către o echipă de antreprenori români. Aplicaţiile dezvoltate de Zevo Tech sunt disponibile în portofoliul de servicii integrate Orange Business Services pentru clienţii corporate, completând oferta de soluţii puse la dispoziţia companiilor de call center sau venind în întâmpinarea diferitelor nevoi de business ce presupun transcrierea, procesarea sau sintetizarea de vorbire.

Aplicarea pentru următoarea etapă de admitere în programul Orange Fab este deschisă toată luna mai, astfel antreprenorii interesaţi se pot înscrie accesând https://www.orangefab.ro/aplica/ până pe 31 mai 2022, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb