DRAGNEA: "PSD s-a predat cu arme şi bagaje la Cotroceni"

J.P.
Politică / 5 noiembrie 2021

"PSD s-a predat cu arme şi bagaje la Cotroceni"

Fostul lider PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Marcel Ciolacu, actualul preşedinte, că ar fi predat partidul preşedintelui Iohannis, conform G4media.

"Astăzi, Marcel, Partidul Social Democrat condus de tine, de Vasile Dâncu, de Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu, ACEST PSD S-A PREDAT. Cu arme şi bagaje, la Cotroceni. Cu trecutul şi munca a sute de mii de oameni din ţară, ajungeţi la groapa de gunoi a istoriei", a scris Dragnea într-o postare pe Facebook.

Într-o postare scrisă în mare parte cu majuscule, Dragnea acuză conducerea PSD de "trădare" după negocierile de joi seară cu PNL, la finalul cărora liderii ambelor partide au anunţat că e posibilă o coaliţie guvernamentală.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. e predat de mult , de un an de zile vorbeste sluga ciolacu de guvern psd pdl , si care-I zicea de uniune nationala .

    1. ZI CA TE ROADE INVIDIA !!! ZI CA TE ROADE OFTICA !!! TE-AI PLICTISIT DEJA , CA SA MAI STAI ASCUNS IN CASTELUL TAU , SI S-O TOT PUI PE IRINA CU PICIOARELE IN SUS !!! STIU EU CE VREI !!! VREI INAPOI IN POLITICA !!! SI SA FII SEF !!! TE CRED !!! DOAR AI FOST AL 3 - LEA OM IN STAT !!! NICI ADOLF HITLER , NU ERA MAI INGAMFAT CA TINE !!! NICI MUSOLLINI !!! ACUMA , VEZI DACA AI CALCAT IN STRACHINI ??? COMUNISTII TAI , REFUZA SA TE MAI PRIMEASCA INAPOI , CIOLANUL E PREA PLIN DE CARNE !!! SA VEZI SI TU , CUM E LA PAINE CU CEAPA !!! AAAA , NU-TI PLACE , AI ??? DIN NOU TE CRED !!! LASA GURA , SI RABDA !!! CA DOAR FII-TU , TE-A ANGAJAT CA INSPECTOR , LA EL LA FIRMA !!! CU CARTE DE MUNCA !!! CA N-AI BANI , SARACUL !!! CE SA INSPECTEZI ACOLO ??? PROBABIL , FUNDURILE ANGAJATELOR !!! SA INNEBUNESTI , NU ALTA !!! CE COCOS FALNIC AI FOST , SI CE GAINA JUMULITA ESTI ACUM !!!!!!!!!!!!!!

      vezi c-ai gresit adresa nebunule !

    DACAI ȚIGAN BORIT ÎMPUȚIT, JEGURI. VORBA ACEIA. ȚIGANUL CIND AJUNGE LA PUTERE PRIMA DATA O DUTE PE MASA ÎN GURA. MAI BINE TE AVORTA ȚIGANCĂ DE MATA. RAHOVA VA AȘTEAPTĂ TRĂDĂTORILOR. VATI PREDAT DE BUNĂ VOIE. HA, HA, HA, GHINION. CURVE P. S. D. IȘTI RAHOVA PE VIATA. SUNTEȚI PĂRTAȘI LA CRIMELE DE ACEȘTI CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. VA U FĂCUT CU OCHIUL BANII, IUDEILOR IUBITORI DE ARGINTI. SA DEA DUMNEZEU SA AVEȚI BANII ĂȘTIA PLIN DE SINGE ȘI CADAVRE DE LUMÂNĂRI, SICRIE. SA VA MANINCA HOITURILE VOASTRE ÎMPUȚITE ȘI TRĂDĂTOARE CIORILE ȘI VULTURI. SA NU MAI PUTREZITI ÎN VECI. SA RĂMÂNEȚI NE ÎNGROPAȚI. SA MURITI FĂRĂ LUMINARE SATANIȘTILOR.

    se duce AUR la 80% . nici sts nu mai poate face nimic !

    1. APROPO , NR 2 . NU E AL MEU , CU TOATE CA ARE MARE DREPTATE !!!!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb