Drept la replică

Miscellanea / 7 ianuarie 2021

Ca urmare a articolului "CCEI a cerut insolvenţa CRISTIM 2 PRODCOM" publicat pe www.bursa.ro în data de 07.01.2021, CRISTIM 2 PRODCOM ne-a transmis următorul drept la replică:

Referitor la articolul https://www.bursa.ro/ccei-a-cerut-insolventa-cristim-2-prodcom-80437149 în care se menţionează demersurile de natură juridică începute de societatea CCEI împotriva companiei Cris-Tim, menţionăm că am aflat cu surprindere de existenţa acestora şi dorim să transmitem următoarele:

Între societatea noastră şi societatea CCEI s-au purtat negocieri, în anul 2019, în vederea contractării unor lucrări de construcţii-montaj, dar acestea nu s-au concretizat prin semnarea unui contract, neefiind agreate preţurile, termenele de execuţie sau modalitatea de recepţie a lucrărilor.

În evidenţele noastre, nu există niciun contract încheiat cu această societate şi nicio factură sau alt document care să ateste efectuarea unor lucrări (proces-verbal, situaţie de lucrări etc.) şi considerăm că cererea este formulată cu rea credinţă. Efectuăm verificări pentru a determina dacă acest prestator a efectuat lucrări de antrepriză şi, în cazul în care a efectuat lucrări, dacă acestea au fost efectuate în calitate de executant sau subantreprenor, precum şi volumul şi calitatea acestora.

Mai precizăm că am verificat la arhiva instanţei şi am fost informaţi că cererea societăţii CCEI nu este însoţită de niciun înscris, deşi aceasta face menţiuni atât despre un contract, cât şi despre facturi.

Cererea de insolvenţă nu a fost cauzată de o incapacitate de plată, ci de faptul că, până la introducerea acestei cereri, compania Cris-Tim nu a avut cunoştinţă de aceste pretenţii.

Analizăm cu maximă atenţie situaţia nefirească în care ne regăsim şi evaluăm posibilitatea de a solicita acestei societăţi plata unor despăgubiri, în condiţiile în care demersurile acesteia au periclitat grav reputaţia şi imaginea companiei noastre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb