DUMITRU OPREA (PNL): "PSD şi ALDE au identificat duşmanul, dându-i un alt nume lui James Bond: Statul Paralel"

G.F.
Politică / 21 noiembrie 2017

Dumitru Oprea (Sursa foto: Facebook)

Dumitru Oprea (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 17:05 Bădălău: "«Statul paralel şi ilegitim» e pleonasm, nu poate fi paralel şi legitim"

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, astăzi, că sintagma "statul paralel şi ilegitim" este un pleonasm, pentru că, dacă este paralel, nu poate fi legitim.

Întrebat despre rezolutia votată în Comitetul Executiv al PSD referitoare la "statul paralel şi ilegitim", Nicolae Bădălău a făcut următoarea observaţie: "Cu menţiunea că e un pleonasm. Nu poate să fie paralel şi legitim", precizează News.ro.

El a mai declarat că repşrezentanţii PSD şi probabil cel mai mult Liviu Dragnea simt "o presiune" în legătură cu elaborarea şi finalizarea legilor justiţiei.

Niculae Bădălău a precizat, de asemenea, că în PSD nu s-a mai discutat despre organizarea unor mitinguri şi că, în opinia sa, acestea nici nu ar trebui organizate prea curând, pentru că "e foarte mutl de muncă în Parlament".

Liderii PSD, reuniţi vineri în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) la Băile Herculane, au adoptat în unanimitate o rezoluţie în care denunţă existenţa unui aşa numit "Stat Paralel şi Ilegitim" care, în opinia lor, încearcă să preia controlul asupra puterii politice şi care reprezintă un pericol de natură să îngrijoreze opinia publică.

(G.F.)

---------

Deputatul PNL, Dumitru Oprea, a criticat astăzi în plenul Camerei Deputaţilor actuala guvernare PSD-ALDE, precizând că sintagma de "stat paralel" folosită de reprezentanţii puterii face parte dintr-o campanie propagandistică "mai mult decât manipulatoare şi mincinoasă".

Dumitru Oprea a subliniat, conform unui comunicat de presă: "PSD şi ALDE au identificat duşmanul, dându-i şi un alt nume lui James Bond: Statul Paralel. Potrivit coaliţiei de guvernare, de 10 luni de zile, statul paralel o împiedică să pună în funcţii oameni competenţi. Tot acesta unelteşte ca PSD şi ALDE să pună un ministru agramat la Educaţie, pe Petre Ispirescu la Agricultură, iar pe un biet funcţionar din ANAF ministru de Finanţe [...] PSD şi ALDE au început prin a crea, printr-o propagandă mai mult decât manipulatoare şi mincinoasă, prin mistificări grosolane şi mită electorală, oferită încă din prima zi de guvernare, o realitate paralelă, adică statul paralel pe care tot coaliţia îl acuză. Şi-au creat statul paralel din timpul campaniei electorale, înfiinţând un partid care să joace murdar pentru ei şi să demonizeze opoziţia. Acum, nu le mai rămâne decât să-şi definitiveze statul paralel. Din acest motiv ne-a mirat faptul că tocmai ei s-au răsculat primii, la Băile Herculane, împotriva statului lor paralel!"

De asemenea, deputatul PNL a precizat că nu se mai poate asista pasiv la distrugerea echilibrelor macroeconomice şi la eşecurile actualei guvernări.

"Deţin întreaga putere executivă şi legislativă în stat, se laudă cu implementarea, la virgulă, a unui program de guvernare. Şi, cu toate acestea, chiar dacă ar avea 100% în Parlament, tot ar spune că aşa nu se mai poate. Ne întrebăm ce nu se mai poate? Nu se mai poate asista pasiv la distrugerea echilibrelor macroeconomice? Sigur că nu mai putem! Nu se mai poate ca, la un an de la preluarea puterii, Legile Justiţiei şi «grija» purtată procurorilor şi judecătorilor să fie singurele obsesii ale unui grup infracţional, ales printr-o manipulare grosolană, şi care a ajuns să conducă o ţară întreagă? Sigur că nu mai putem tolera!", a punctat Dumitru Oprea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb