DUPĂ 8 ORE DE PERCHEZIŢII Omul de afaceri Matei Mihai, adus la audieri la DNA Ploieşti

Ioana Dogaru
Anticorupţie / 13 octombrie 2015

Actualizare 18:00

Omul de afaceri prahovean Matei Mihai care controlează o firmă de construcţii ce are contracte de mai mulţi ani cu autorităţi publice din Prahova a fost adus, în această după-amiază, la audieri, la DNA Ploieşti, după opt ore de percheziţii la firma, dar şi la locuinţa sa şi a rudelor sale, transmit agenţiile de presă, care citează surse judiciare.

Potrivit surselor, Matei Mihai, care controlează firma Matero Ama, a stat timp de aproximativ opt ore la percheziţii făcute de către procurorii DNA la sediul firmei, dar şi la locuinţa sa, într-un dosar de corupţie în care omul de afaceri este suspectat de deturnare de fonduri europene.

Percheziţiile au avut loc în municipiul Câmpina, iar la finalul descinderilor Mihai Matei şi soţia acestuia, Aura, au fost aduşi cu duba la audieri, la DNA Ploieşti, conform surselor citate.

(A.C.)

---------------

Procurorii DNA Ploieşti efectuează, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii în judeţul Prahova într-un dosar de fraudă de fonduri europene în care prejudiciul este estimat la două milioane de euro, potrivit unui comunicat de presă DNA.

Percheziţiile vizează sediul firmei Matero Ama controlată de omul de afaceri Mihai Matei şi mai multe domicilii, potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de ştiri.

Sursele judiciare au precizat că faptele cercetate în acest dosar s-au petrecut în perioada 2010-2013 şi au legătură cu achiziţia de utilaje folosite în activitatea de construcţii.

În cursul zilei de 13 octombrie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 5 locaţii, situate în judeţul Prahova, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb