Edenred lansează platforma Edenred BIZTRO Club

V.G.
Companii / 21 noiembrie 2022

Edenred lansează platforma Edenred BIZTRO Club

Edenred anunţă lansarea Edenred BIZTRO Club, platformă creată pentru afacerile antreprenoriale şi companiile mici şi mijlocii, care oferă acces gratuit la resurse şi informaţii practice pentru înfiinţarea şi dezvoltarea afacerii şi starea de bine a angajaţilor, prin platforma dedicată www.edenred.ro/biztroclub şi alte activităţi conexe, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Sub umbrela "Afacerea ta începe în Edenred BIZTRO Club", Edenred susţine antreprenorii şi IMM-urile să depăşească mai uşor dilemele şi dificultăţile de care se lovesc când vine vorba de: taxe şi legislaţie, oportunităţi financiare, digitalizare, strategie de business, promovare şi comunicare cu publicul, susţinerea şi motivarea angajaţilor şi a echipei, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, platforma include informaţii şi resurse structurate pe patru secţiuni: Taxe şi Legislaţie, Dezvoltarea afacerii, Starea de bine a angajaţilor şi Dezvoltare personală. Utilizatorii au acces la materiale care îi ajută atât la începutul afacerii, cât şi pe parcurs, pentru depăşirea provocărilor cu care se întâlnesc. Toate acestea sunt puse la dispoziţie în parteneriat cu Mastercard şi cu o serie de specialişti în domeniile menţionate.

"Afacerile de mai mici dimensiuni au o structură foarte diferită de marile organizaţii şi îşi desfăşoară activitatea pe baza unor principii şi provocări specifice. De cele mai multe ori, antreprenorii şi managerii de IMM-uri trebuie să gestioneze singuri aspectele legale şi fiscale, echipa şi aşteptările oamenilor, procesele operaţionale. Ei sunt şi IT, şi HR, şi contabili şi aşa mai departe - şi este firesc să se lovească de necunoscute la tot pasul. Sau să nu cunoască anumite facilităţi, aşa cum sunt avantajele fiscale asigurate de beneficiile extrasalariale. Prin interacţiunile cu acest segment de business, am ajuns să le cunoaştem provocările, aşa că ne-am propus să aducem aproape de ei resursele şi specialiştii care le pot da rapid răspunsurile corecte şi pe înţelesul tuturor - reuniţi în acelaşi loc, în Edenred BIZTRO Club. Şi suntem mândri că avem alături parteneri care au decis să pună cunoştinţele şi resursele lor în slujba acestei misiuni cu care rezonăm cu toţii", a declarat Codruţ Nicolau, Director General Edenred România şi Benefit Systems.

Taxe şi Legislaţie, pe înţelesul tuturor

Orice afacere trebuie să se desfăşoare cu o organizare juridică stabilită de lege şi să urmeze anumite reguli fiscale. Nomenclatura şi procedurile pot ridica dificultăţi pentru un antreprenor sau manager la început de drum. Ana-Maria Udrişte, fondator Avocatoo, unul din primele top 3 site-uri de profil juridic din România şi cel mai premiat avocat din industria MarComm, traduce domeniul juridic pe înţelesul antreprenorilor din Edenred BIZTRO Club. Un alt aspect esenţial pentru desfăşurarea activităţii companiei este gestionarea capitalului de lucru şi a investiţiilor. De aceea, utilizatorii Edenred BIZTRO Club au acces la expertiza experţilor BCR: Roxana Năstase, Manager Programe de finanţare, Ştefan Corcodel, Expert Programe de finanţare, şi Daniel Nanu, Head of Micro Sales şi Director Zonal Retail, vin cu informaţii despre managementul financiar şi accesarea programelor cu garanţii de stat şi granturi cu fonduri europene. Iar aspectele financiar-contabile şi fiscale pe care trebuie să le coordoneze orice companie sunt explicate de Iancu Guda, expert financiar, lector asociat la Institutul Bancar Român (IBR) şi la Institutul de Studii Financiare (ISF), unde predă cursuri de analiză financiară avansată şi finanţe corporative în cadrul programului CEFA.

Dezvoltarea afacerii, promovare şi design thinking

Pandemia a demonstrat că business-urile mici sunt, adesea, mai agile şi mai rapide. Şi, pentru că succesul unei afaceri depinde şi de strategia de promovare şi comunicare cu publicul, care asigură vizibilitate şi diferenţierea faţă de competiţie, materialele din această secţiune sunt semnate de agenţia de relaţii publice GOLIN. Roxana Dibă, Managing Director, asigură informaţii pentru poziţionarea, identificarea mesajelor potrivite şi consolidarea reputaţiei unei afaceri, iar Adriana Georgescu, Digital Strategist, şi Adrian Anghel, Senior Digital Manager, vin cu recomandări practice pentru promovare în spaţiul digital, de la deschiderea unei pagini de social media la folosirea platformelor digitale pentru atingerea obiectivelor de business. Iar o metodologie inovatoare care susţine identificarea soluţiilor creative pentru rezolvarea problemelor, plecând de la nevoia clientului şi menţinându-l pe acesta în centrul întregului proces este design thinking-ul. De la expertul Dragoş Gavrilescu, iniţiatorul primei comunităţi de profil din România şi co-fondator al Design Thinking Society, antreprenorii învăţă cum pot adapta conceptul la afacerile de mici dimensiuni, prin exemple concrete.

Starea de bine a angajaţilor, de la adoptarea unei culturi organizaţionale pozitive la mental health şi o alimentaţie sănătoasă

Cultura organizaţională reprezintă un set de valori şi norme, care se naşte odată cu înfiinţarea companiei, porneşte de la fondatori şi urmăreşte adopţia în rândul tuturor angajaţilor. Iulia Buciuman, Executive Coach şi co-fondator HUMANISTIC, va învăţa antreprenorii cum să construiască un mediu echilibrat, bazat pe valori sănătoase. Pandemia a generat o serie de schimbări la nivelul organizaţiilor, precum şi în viaţa de zi cu zi, ceea ce a dus adesea la burnout sau chiar la depresie în rândul angajaţilor, iar angajatorii s-au confruntat cu fenomene precum the Great Resignation şi quiet quitting. Starea de bine a angajaţilor a devenit, mai mult ca oricând, un subiect de actualitate în companii de toate mărimile, iar Dr. Mihai Bran, medic primar psihiatru, psihoterapeut şi doctorand, co-fondator al platformei de sănătate şi wellbeing ATLAS, vorbeşte despre sănătatea mintală şi importanţa acesteia, în contextul actual. Edenred şi-a asumat misiunea să promoveze obiceiurile nutriţionale sănătoase în viaţa profesională şi personală, cel mai cunoscut şi apreciat produs Edenred fiind cardul de masă, utilizat pentru achitarea mesei sau pentru achiziţionarea de produse alimentare, un instrument ideal pentru o pauză de prânz aşa cum trebuie, de 1 oră, la job. Dr. Laura Davidescu, medic specialist Igienă, cu competenţe în nutriţie şi siguranţă alimentară, oferă utilizatorilor Edenred BIZTRO Club sfaturi importante despre nutriţie şi despre cum pot antreprenorii să ajute angajaţii să aibă un stil alimentar sănătos, care se va reflecta atât în eficienţa acestora, cât şi în cea a companiei.

Comunicare şi dezvoltare personală

În secţiunea Comunicare şi dezvoltare personală antreprenorii şi managerii vor găsi metode prin care pot construi echipe bine sudate şi prin care pot îmbunătăţi abilităţile de relaţionare în cadrul echipei. Informaţiile sunt prezentate de Mihai Zânt, Executive Coach, Trainer şi Partener co-fondator Career Shift.ro şi HUMANISTIC, cu o experienţă de peste 15 ani în conducerea echipelor şi a comunităţilor, concentrându-şi activitatea pentru a crea organizaţii care învaţă, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb