Educaţie antreprenorială oferită gratuit de Raiffeisen Bank în Startup Studio by Factory

V.G.
Bănci-Asigurări / 13 septembrie 2022

Educaţie antreprenorială oferită gratuit de Raiffeisen Bank în Startup Studio by Factory

În perioada 13 septembrie - 31 octombrie, antreprenorii aflaţi la început de drum se pot înscrie gratuit în modulul de educaţie antreprenorială Startup Studio by Factory

Programul din această toamnă (desfăşurat în perioada 7 - 26 noiembrie) va ajuta antreprenorii aflaţi la început de drum să-şi lanseze produse sau servicii noi şi să se adapteze la cerinţele din piaţă

Raiffeisen Bank continuă implementarea modulului educaţional alături de partenerul Impact Hub Bucharest

În Startup Studio by Factory, antreprenorii la început de drum beneficiază de îndrumare şi mentorat, pentru a putea să lanseze produse şi servicii noi în piaţă. Cele mai creative idei de business sunt analizate şi construite alături de experţi în business şi antreprenori de succes, pentru a putea atrage clienţi, finanţare sau investitori, potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ediţia din această toamnă a acceleratorului de idei a fost îmbunătăţită pe baza sugestiilor şi opiniilor venite din partea participanţilor. Astfel, în perioada 7 - 26 noiembrie, antreprenorii înscrişi vor putea participa la sesiuni de învăţare organizate atât la final de zi, cât şi la sfârşit de săptămână. În acest fel, participanţii vor avea şansa să beneficieze de toate oportunităţile oferite şi vor putea să acumuleze eficient informaţii valoroase. Startup Studio by Factory are ore de teorie şi practică aplicată, precum şi zile dedicate discutiilor individuale. De asemenea, participanţii vor avea acces la o serie de sesiuni opţionale de mentorat şi învăţare dedicate.

"La 5 ani de la lansare, factory by Raiffeisen Bank a devenit un hub de oportunităţi pentru antreprenorii la început de drum, un program care sprijină fiecare etapă de dezvoltare - fie că vorbim de educaţie antreprenorială, finanţare, consultanţă sau scalare. Apreciem curajul, agilitatea şi creativitatea antreprenorilor cu care interacţionăm, dar şi impactul pe care ideile lor îl are în comunităţile în care activează şi în societate. Desigur, toate acestea se pot întâmpla dacă astfel de idei antreprenoriale la început de drum îşi găsesc sprijin să prindă contur, iar mai apoi finanţare să prindă viată, să iasă pe piaţă. Asta oferim noi în modulul de educaţie antreprenorială Startup Studio by Factory" a spus Raluca Nicolescu, Director lMM Raiffeisen Bank.

Ce înseamnă Startup Studio by Factory?

Startup Studio by Factory se adresează antreprenorilor care au idei de afaceri inovatoare, dar încă nu au un plan de business bine conturat. De fapt vor avea acces la recomandări, dar şi instrumentele de care au nevoie pentru ca ideile de business să se transforme în afaceri profitabile, cât mai curând.

Cele trei module, de Design Thinking, Business Modelling şi Pitch, sunt sesiuni de învăţare accelerată şi exerciţii practice ajută antreprenorii să:

-îşi valideze ideea de business prin metodologia Design Thinking, pentru a se asigura că aceasta răspunde unei probleme reale pentru un segment clar de clienţi;

-îşi construiască un plan de business solid şi aliniat la principiile de etică şi sustenabilitate, pentru definirea obiectivelor financiare, operaţionale şi comerciale;

-îşi pregătească un pitch cât mai convingător, care să dovedească investitorilor potenţialul afacerii lor.

La finalul modulului, antreprenorii cu cele mai bune idei de afaceri pot avea acces şi la finanţarea factory by RAIFFEISEN BANK, care constă într-un credit de până la 50.000euro, pentru a-şi dezvolta ideile.

"În fiecare din cele trei module de învăţare din Startup Studio by Factory, adresăm câte o componentă definitorie în demararea oricărui business - şlefuirea ideii de business, conturarea planului de afaceri şi pregătirea unui pitch convingător. Toate acestea formează o experienţă educaţională completă, pe care am construit-o în urma interacţiunii noastre cu mii de antreprenori români. În acceleratorul de idei, oferim structură şi îndrumare tuturor participanţilor, pentru a ne asigura ca atunci când ideile lor de business ies pe porţile Startup Studio by Factory, se transformă în afaceri de succes", a menţionat Vlad Craioveanu, Managing Partner Impact Hub Bucharest.

În ediţia de toamnă a acestui an, înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie pe www.raiffeisenfactory.ro/startup-studio. De asemenea, toţi cei care au deja o idee de afaceri şi vor să aplice doar pentru finanţare se pot înscrie în programul de creditare factory by RAIFFEISEN BANK, pe tot parcursul anului.

Peste 50 de mentori au fost implicaţi în editiile trecute din 2021

Startup Studio by Factory a avut 144 de participanţi în 2021 în două sesiuni de înscriere şi 300 de ore de mentorat cu peste 50 de mentori executivi de top şi fondatori ai unor companii de succes.

Industriile cu cele mai multe idei de afaceri din Startup Studio by Factory au fost serviciile (23%), IT&C (17%), producţie (13%), educaţie (12%), urmate de industriile din sănătate (10%), agricultură (8%) şi construcţii (5%).

Totodată, sustenabilitatea a fost un element de interes pentru participanţi, aproape 10 % din ideile de business din componenta educaţională au propus soluţii cu impact pozitiv pentru mediul înconjurător, prin valorificarea surplusului de alimente, deşeuri agricole sau prin încurajarea mobilităţii urbane, mai arată sursa citată.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Hai sa vorbim despre Abuzul și Discriminarea care sa practica printre bănci...

    De exemplu daca clientul unei bănci se duce să scoată bani de la bancomatul altei bănci pe motiv că e mai aproape de 

    casa și se întâmplă să-i rămână din diverse motive cardul in bancomat ...iar 

    angajații băncii respective NU Au VOIE să îl ajute adică să îi de-a cardul pe motiv că nu e clientul băncii lor și îl trimit înapoi la banca ce i-a emis cardul cu sfatul de a-l declara pierdut sau de a face o cerere pentru a-și recupera cardul... 

    I se spune cam așa: "Daca erați clientul băncii noastre vi-l dădeam pe loc dar pentru că nu sunteti NU Putem..." 

    Astea sunt chichițe birocratice pentru a pune oamenii pe drumuri...

    D-le Guvernator Isărescu dacă citiți aceste rânduri va rog puneți capăt acestor DISCRIMINARI folosite între Banci... 

    1. Pun oamenii pe drumuri dar comision știu să încaseze!

    Da chiar clienți ai băncii Raiffeisen au fost. Discriminați in acest mod de angajații băncii Transilvania...

    Așa este Băncile ne pun pe drumuri; dar când este vorba de oameni care locuiesc în alt oraș sau de bătrâni?

    Aveți dreptate :BNR ar trebui sa intervină și să pună punct acestor nedreptăți;

    Măcar atât să facă pentru oameni în aceste vremuri grele cu inflație crescuta 

    cand ajung bancile sa ofere "Educatie financiara sau antreprenoriala" e groasa treaba...

    s c cret 

    nesimtitii de mai sus sunt recunoscuti pentru tipurile de credite ninja date in piata...

    acum vor sa isi spele imaginea... oricum la prima ragusire fung cu fondurile... 

    banca de mai sus "copilul" alintat al BNRului.... naravurile nu se uita... 

    s c cret 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb