Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

T.B.
Companii #Construcţii / 30 octombrie 2023

Elis Pavaje continuă implicarea în dezvoltarea generaţiilor viitoare

2023 a fost un an în care Elis Pavaje şi-a reafirmat angajamentul făcut comunităţilor locale prin implicarea in trei proiecte finalizate cu succes, dedicate generaţiilor viitoare: realizarea infrastructurii clubului Năstase/ Marica Sports, o bază sportivă modernă, amenajarea de căi moderne de acces pentru alte 11 şcoli şi grădiniţe, încununând astfel 3 ani de parteneriat de succes cu Asociaţia Bookland şi amenajarea unei grădini terapeutice la Institutul Oncologic Bucureşti, pentru copiii bolnavi de cancer, se arată într-un comunicat al Elis Pavaje, remis redacţiei.

Sportul, educaţia şi sănătatea reprezintă direcţia firească prin care Elis Pavaje întoarce în comunitate sprijinul primit din partea acesteia pentru dezvoltarea permanentă a companiei, informează sursa menţionată. Nu este o coincidenţă faptul că oamenii şi comunitatea reprezintă valori esenţiale ale companiei Elis Pavaje, de aceea cultura organizaţiei s-a construit în jurul respectului şi conştientizării nevoilor comunităţilor locale, transmite compania. Ca instituţie din domeniul amenajărilor exterioare, Elis Pavaje a rămas consecventă obiectivului de a susţine dezvoltarea infrastructurii de acces, publice sau private, conform sursei citate.

Căi de acces moderne în şcoli şi spaţii adecvate petrecerii timpului în aer liber

O realizare importantă în 2023 este alocarea produselor pentru reamenajarea spaţiilor exterioare pentru un număr de 11 şcoli si grădiniţe din mediul rural prin parteneriatul cu Asociaţia Bookland, menţionează sursa. Contribuţia Elis Pavaje din acest an a constat în 2700 mp de pavele şi 3720 de borduri, se mai arată în comunicat.

Totodată, Elis Pavaje a contribuit alături de Bookland la creşterea conştientizării în şcoli a importanţei lecturii prin realizarea unui proiect special, a unor lucrări decorative creative într-un număr de 17 şcoli, transmite compania.

"Ne dedicăm excelenţei dar în acelaşi timp ne implicăm concret în comunitate, în şcolile din mediul rural, acolo unde fiecare pas înseamnă mai multă încredere şi bucurie de a veni la şcoală, mai multă motivaţie în călătoria către o educaţie de calitate. Este de datoria noastră ca societate să le punem la dispoziţie copiilor spaţii adecvate, curate şi prietenoase în care să îşi petreacă recreaţiile în mod agreabil, cu colegii şi cadrele didactice, să-şi creeze amintiri frumoase şi să se ataşeze de valoarea educaţiei. Un spaţiu adecvat oferă tuturor demnitatea şi starea potrivită, necesare unui act de învăţare la standarde care corespund vremurilor în care trăim." - a declarat Emil Goţa, Director General Elis Pavaje, potrivit comunicatului.

Astfel, Elis Pavaje marchează finalizarea cu succes a proiectului "Păşeşte cu încredere în şcoală" derulat împreună cu Asociaţia Bookland prin care au fost reabilitate spaţiile exterioare pentru un număr de 49 de şcoli si gradinite, pe parcursul a trei ani, menţionează sursa indicată.

Grădina cu Poveşti, locul în care micuţii pacienţi oncologici pot călători în lumea poveştilor

Elis Pavaje a spus "da" Asociaţiei P.A.V.E.L la invitaţia acestora de a contribui la realizarea unei grădini terapeutice şi senzoriale în curtea Institutului Oncologic Bucureşti, informează sursa. Un teren cândva arid şi neprimitor din curtea spitalului Oncologic Bucureşti se transformă şi prin contribuţia Elis Pavaje într-o grădină frumoasă pentru poveşti, relaxare şi conexiune emoţională, toate atât de necesare copiilor care trec prin suferinţă şi uneori petrec chiar şi ani de zile în tratament în cadrul spitalului, menţionează compania.

Prin aceste colaborări, Elis Pavaje este aliniată direcţiei strategice în care compania doreşte să se implice, dezvoltarea generaţiilor viitoarelor prin cei mai importanţi piloni, sport, educaţie şi sănătate, se mai arată în comunicat.

Dezvoltarea infrastructurii de acces pentru Năstase/ Marica Sports Club

Situat în zona de nord a capitalei, lângă staţia de metrou Aurel Vlaicu, cu 14 terenuri de tenis, două terenuri de fotbal mici şi un teren de fotbal mare, clubul redă sportului românesc baza sportiva "Voinţa", potrivit sursei citate.

Năstase/ Marica Sports Club a încredinţat proiectul de amenajare a drumurilor de acces şi parcării companiei Elis Pavaje: 5500 mp pavaj, 850 ml borduri şi 200 ml rigole, transmite sursa menţionată.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. si a jafului din bani publici!

    pamflet 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb