"Emag" este noul acţionar majoritar al firmei de curierat rapid "Sameday Courier"

S.A.
Companii / 30 mai 2017

Lucian Baltaru

Lucian Baltaru

Retailerul online "Emag" este noul acţionar majoritar al "Sameday Courier", cu o participaţie de 80%, potrivit unui comunicat al firmei de curierat rapid.

"Sameday Courier" precizează că îşi va continua evoluţia ca brand independent şi va continua dezvoltarea de servicii premium de curierat precum livrarea în două ore în mai multe oraşe din ţară, livrarea şi preluarea produselor în intervale orare, livrarea şi instalarea produselor voluminoase, livrarea seara şi în week-end.

Lucian Baltaru, CEO şi acţionar "Sameday Courier", a declarat: "Piaţa de curierat a trecut în era consolidării şi creşterii rapide, în care nevoile clienţilor s-au diversificat şi specializat foarte mult. Noi am câştigat multă vizibilitate şi am crescut rapid în ultimii ani, aducând pe piaţă servicii noi de livrare. Mai departe, aveam nevoie de un partener care ne putea ajuta să gestionăm această dezvoltare rapidă. (...) Pe lângă noile opţiuni de livrare pentru online, vom continua dezvoltarea serviciilor şi pentru celelalte industrii precum, bancar, medical, media&advertising, poştal".

În urma tranzacţiei, Lucian Baltaru deţine 20% din acţiunile "Sameday Courier", iar eMAG - 80%, Octavian Bădescu vânzând pachetul deţinut în companie.

Iulian Stanciu, CEO "Emag", a afirmat: "Sameday Courier are o echipă valoroasă, produse bune şi o bază pe care putem construi servicii premium, complementare opţiunilor de livrare actuale, care vor aduce valoare ecommerce-ului, dar şi celorlalte industrii. Vom investi în tehnologie şi echipă pentru a aduce cât mai repede aceste servicii pe piaţă. De asemenea, vom continua dezvoltarea parteneriatului strategic cu firmele de curierat din piaţă, în contextul în care numărul de comenzi creşte în ritm accelerat, cu peste 50% de la an la an".

Operatorul de curierat "Sameday Courier" este specializat în livrările în aceeaşi zi, atât în ţară, cât şi în străinătate, în condiţii speciale de transport în regim non-stop sau la ore prestabilite şi în livrări personalizate. Serviciile oferite de companie includ şi livrările standard - a doua zi, la nivel local, naţional şi internaţional, precum şi livrări adresate şi neadresate, în volume mari şi în regim mai puţin accelerat. "Sameday Courier" este furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeaşi zi pentru aproximativ o mie de companii mari din ţara noastră.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb