eMAG: Genius se extinde în 300 de localităţi din întreaga ţară

T.B.
Companii / 8 aprilie

eMAG: Genius se extinde în 300 de localităţi din întreaga ţară

Într-un moment în care tot mai mulţi clienţi cumpără din online din toate categoriile de produse şi pentru orice nevoi, Genius, serviciul cu acces la peste 10 milioane de produse cu livrare gratuită şi oferte speciale, se extinde în 300 de noi localităţi din 36 de judeţe, făcând astfel avantajele comerţului online accesibile unui număr mare de oameni, se arată într-un comunicat al eMag, remis redacţiei.

Potrivit sursei, "Investiţiile semnificative în infrastructură şi tehnologie din ultimii ani ne ajută să punem astăzi la dispoziţia unui număr mare de oameni 10 milioane de produse cu livrare gratuită, de la îmbrăcăminte sau încălţăminte la produse pentru casă şi grădină, cosmetice sau articole pentru uz zilnic. Odată cu extinderea Genius în 300 de localităţi comerţul online devine şi mai accesibil, iar economiile la bugetul familiei cresc datorită ofertelor exclusive şi transportului gratuit. Cei care vor sa testeze serviciul o pot face gratuit timp de trei luni," a spus Andrei Şercanean, VP ecommerce services eMAG România, Ungaria şi Bulgaria.

Pe lângă livrarea gratuită şi ofertele speciale, serviciul Genius le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea direct în contul lor, în timp real, cât reprezintă economiile pe care le-au făcut cu livrarea gratuită sau cu ofertele exclusive de care beneficiază. De pildă, la nivelul anului trecut, un client Genius a economisit, în medie, 506 lei pe eMAG, respectiv 108 lei pe Fashion Days. Cele mai multe comenzi înregistrate de clienţi au venit din categoriile detergenţi şi produse de curăţenie, fashion, telefoane şi accesorii mobile, scutece, produse pentru îngrijirea părului & styling şi produse pentru igienă, se mai arată în comunicat.

În toate aceste noi localităţi în care ajunge, Genius este disponibil atât pe eMAG şi cât şi pe Fashion Days. Astfel cu Genius, mall-urile de la oraş se mută mai aproape de casă, la easybox, astfel încât atât clienţii din zone rurale cât şi din cele urbane au de acum acces la cele mai noi colecţii ale unor branduri de fashion, transmite compania.

Clienţii Genius beneficiază de livrare rapidă şi gratuită la easybox pentru un număr nelimitat de comenzi de minimum 30 de lei, care pot fi ridicate la orice oră din zi şi din noapte, şi de o perioadă de retur extins la 60 de zile, informează sursa citată.

Extinderea Genius în cele 300 de noi localităţi se sprijină pe reţeaua easybox dezvoltată de firma de curierat Sameday, care numără în prezent peste 3.900 de lockere în România şi care va fi extinsă în acest an până la 8.500 de puncte de livrare în toată regiunea Europei Centrale şi de Est, permiţând clienţilor să comande orice produs cu livrare în proximitatea casei, arată datele comunicatului.

Indiferent dacă sunt din mediul urban sau rural, toţi clienţii Genius beneficiază de reduceri şi oferte exclusive, actualizate săptămânal, Genius Deals, care le oferă posibilitatea de a-şi face cumpărăturile recurente la cele mai bune preţuri. De asemenea, cu Genius Family, clienţii pot să împartă gratuit beneficiile abonamentului cu un alt membru al familiei fără niciun cost suplimentar. În prezent sunt aproape 700.000 de utilizatori Genius care folosesc abonamentul, dintre care 156.000 folosesc opţiunea Family, transmite compania.

Clienţii pot accesa abonamentul anual Genius pentru 99 de lei, preţ pe care Grupul eMAG l-a menţinut neschimbat de la lansarea din 2020 şi până acum, deşi inflaţia şi costul serviciilor şi al utilităţilor au crescut. Înregistrarea este foarte simplă, din aplicaţia eMAG, secţiunea Genius, sau intrând pe emag.ro/genius, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb