eToro adaugă Theta Network şi Fantom pe platforma sa

G.B
Piaţa de Capital / 16 martie 2022

eToro adaugă Theta Network şi Fantom pe platforma sa

Reţeaua socială de investiţii eToro a anunţat că a adăugat două noi active la platforma sa. Theta Network (THETA) si Fantom (FTM) sunt acum disponibile pe eToro, ceea ce ridică numărul total de criptoactive oferite la 57, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Theta Network (THETA) este următoarea generaţie de blockchain axată pe sectoarele media şi divertisment. Infrastructura Theta permite platformelor video şi media existente să genereze venituri suplimentare şi să reducă costurile CDN de livrare a conţinutului, recompensând în acelaşi timp utilizatorii finali pentru partajarea spaţiului de stocare şi/sau a lăţimii de bandă pe orice PC, telefon mobil, Smart TV sau dispozitiv IoT. Theta suportă contractele inteligente complete Turing şi este complet compatibilă cu Ethereum. Acest lucru permite construirea unei game largi de aplicaţii Web3 interesante pe reţeaua Theta Network.

Fantom (FTM) este o platformă scalabilă de contracte inteligente bazată pe un mecanism unic de consens cunoscut sub numele de Lachesis. FTM este activul nativ al blockchain-ului Fantom şi este utilizat pentru plata costurilor de reţea, pentru securizarea reţelei prin staking şi pentru votarea propunerilor de guvernanţă.

"Adăugarea acestor două monede vine să sprijine angajamentul nostru de a le oferi utilizatorilor noştri mai multe oportunităţi de a-şi diversifica portofoliile cu o gamă mai largă de criptoactive. Vom continua să ne extindem gama de criptoactive cu alte monede care vor apărea în curând. Ca întotdeauna, îi îndemnăm pe investitori să se documenteze, analizând cazul de utilizare al fiecărui criptoactiv", a declarat Tomer Niv, director al Global Crypto Solutions la eToro.

eToro oferă clienţilor de retail acces la pieţele cripto încă din 2013. Utilizatorii eToro pot cumpăra, deţine şi vinde cu uşurinţă activele subiacente reale ale Theta Network (THETA), Fantom (FTM) pe platforma sa de investiţii, folosind moneda tradiţională.

Deocamdată, aceste monede nu vor fi disponibile pentru utilizatorii din SUA, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb