EUCOM investeşte peste 50.000 de euro în tehnologie AI

F.D.
Companii / 14 martie

EUCOM investeşte peste 50.000 de euro în tehnologie AI

EUCOM consolidează poziţia prin implementarea tehnologiei avansate în domeniul educaţional. Angajamentul EUCOM de a remodela viitorul profesional al indivizilor prin educaţie de înaltă calitate în limbile străine capătă o nouă dimensiune odată cu investiţia de peste 50.000 euro în soluţii de inteligenţă artificială (AI), destinată decurgării şi inovării în testarea lingvistică, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Această investiţie sub dedică EUCOM de a sprijini dezvoltarea profesională a românilor în contextul globalizării, oferind programe de upskilling lingvistice îmbunătăţite cu tehnologii AI. Viziunea de a ajuta 1 milion de persoane până în 2030 se materializează prin lansarea a două noi produse revoluţionare care promit să redefinească standardele în educaţia lingvistică atât în ​​România, cât şi în regiune.

Primul produs, axat pe competenţa de speaking, cel mai solicitat aspect al limbilor străine, utilizează tehnologia AI pentru a oferi o soluţie automatizată şi accesibilă de evaluare, eliberând utilizatorii de constrângerile programărilor tradiţionale. Cel de-al doilea produs introduce o comprehensivă de testare lingvistică, care acoperă toate competenţele necesare într-un singur test, reprezentând o primă în domeniu.

Această iniţiativă vine ca răspuns la nevoile identificate în segmentele BPO, shared services şi call center, unde claritatea şi autenticitatea candidaţilor în procesul de recrutare în funcţie de preocupare majoră. Prin dezvoltarea acestor soluţii bazate pe Inteligenţă Artificială (AI), EUCOM oferă lor săi securitate şi încredere că evaluările reflectă cu fidelitatea competenţelor lingvistice ale candidaţilor.

EUCOM a înregistrat peste 40.000 de cursuri şi evaluări la începutul anului 2023, cu un total impresionant de 170.000 de ore de instruire. Acest progres remarcabil evidenţiază creşterea continuă a companiilor şi confirmă eficacitatea abordărilor sale inovatoare. Cu o echipă de peste 200 de traineri şi evaluatori specializaţi, EUCOM se angajează să menţioneze excelenţa în programele oferite şi să continue să fie un lider în transformarea educaţiei lingvistice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb