Eugen Tomac: "PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici pentru pregătirea acestui an electoral"

S.B.
Politică / 1 iulie

Eugen Tomac: "PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici pentru pregătirea acestui an electoral"

Preşedintele PMP Eugen Tomac critică seria de consultări iniţiată de premierul Marcel Ciolacu pe terma calendarului electoral, afirmând că PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlneşti doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral şi acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democraţia şi organizează un simulacru de consultare, informează news.ro.

"Anul 2024 este anul sugrumării democraţiei şi întoarcerii înapoi în timp", consideră el.

"După ce au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare, fără consultare, fără transparenţă, cu un calendar făcut doar pentru ei, cu racolări de aleşi locali şi furt din voturi pe cinste, acum PSD descoperă democraţia şi vrea consultări. PSD şi PNL au folosit cele mai mizerabile practici, pe care le întâlneşti doar în dictaturile din est, pentru pregătirea acestui an electoral şi acum, când nu le mai ies calculele, au descoperit democraţia şi organizează un simulacru de consultare pentru a demonstra ce? În România politica a ajuns atât de jos încât mă tem că după alegerile prezidenţiale, fie ele şi în august, vor mai pleca din ţară încă vreo cinci milioane de români scârbiţi de oferta jalnică a celor care se visează şef al statului român", scrie Tomac pe Facebook.

În opinia sa, anul 2024 este "anul sugrumării democraţiei şi întoarcerii înapoi în timp".

Liderul PMP afirmă că avem nevoie de un preşedinte care să-i unească pe români şi să le redea demnitatea, un preşedinte care să se impună în Consilul European şi să ducă România în Schengen şi zona Euro, un preşedinte care să investească timp, energie şi echilibru pentru a consolida independenţa justiţiei, un preşedinte care să renunţe la politica bazată pe spoială şi lozinci goale de conţinut.

"România are nevoie de un preşedinte competent, un preşedinte care să vorbească cu cetăţenii într-o limbă română clară şi să-i convingă că această ţară are viitor!", conchide Eugen Tomac.

Premierul Marcel Ciolacu începe luni consultările cu partidele politice pe tema calendarului alegerilor parlamentare şi prezidenţiale, după ce PNL nu a mai susţinut ideea convenită în coaliţie referitoare la organizarea scrutinului prezidenţial în septembrie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. In Romania mai mizerabila politica decat informatorul Petrov nu a facut nimeni. Aceasta daca se pot numi politica masinatiunile facute fara rusine de el, in folosul sau, al celor doua fete, a fratelui sau, al celei de la Vacaresti si a altor cativa, in dauna Romaniei si a poporului roman.

    Si grupul vostru, a fost tot o masinatiune pusa la cale de informatorul securitatii comuniste. Speriat ca protejata sa a fost indepartata de la conducerea grupurilor care l-au sustinut si pe care el le-a tradat si ca va ramane fara partid, cu fundul gol in fata justitiei post protocoale, pentru a se ascunde si a se sustrage astfel binemeritatei pedepse pentru nelegiuirile sale, a creat acest grup si la numit partid.  

    Astfel, in spatele calitatii de "europarlamentar ...al grupului", informatorul securitatii, regele celor mai mizerabile si necinstite masuri politice din Romania, s-a ascuns de bratul justitiei romane post protocoale prin Parlamentul European, printre cei care l-au salvat inainte de la demitere, nesocotind votului poporului roman  

    Domnule,

    Ca presedinte a unei asemenea grupari, nu mai vorbi de mizerii si de mizerabili. 

    a facut tolomac ce a facut si s-a lipit de inca 5 ani de banet si frecare de menta. e exact tipul de politician guraliv, care spune multe si nimic in acelasi timp......gen rares bogdan....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb