Eurolines a anunţat semnarea unui parteneriat cu PayPoint

A.C.
Companii / 6 iulie 2017

Eurolines a anunţat semnarea unui parteneriat cu PayPoint

Eurolines, companie ce se ocupă cu operarea de transport internaţional cu autocarul, anunţă semnarea unui nou parteneriat cu PayPoint, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Astfel, călătorii care aleg oricare destinaţie europenă operată săptămânal de Eurolines pot plăti sumele aferente biletelor de autocar în oricare dintre magazinele partenere PayPoint din toată România.

Reprezentaţii companiei transmit :"Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint îşi extinde gama de parteneri din domeniul serviciilor de transport. Acesta este un nou pas important realizat de companie în direcţia dezvoltării portofoliului pe segmente de plăţi din ce în ce mai variate, pentru a oferi consumatorilor cât mai multe servicii de care au nevoie, unde au nevoie".

Avantajul pentru călătorii Eurolines este că îşi pot rezerva biletul prin apel telefonic şi achită contravaloarea călătoriei la cel mai apropiat punct PayPoint, fără un comision suplimentar.

Cosmin Marinof, director vânzări Eurolines a declarat: "Parteneriatul pe care l-am agreat cu PayPoint a venit într-un moment în care cererea pentru transportul cu autocarul este în creştere, pasagerii provenind atât din mediul urban căt şi din mediul rural, motiv pentru care dorim să oferim clienţilor încă o posibilitate sigură de a efectua plata pentru biletele rezervate. Astfel, pasagerul sună în oricare din cele 80 de Agenţii Eurolines sau TUI TravelCenter, intră în legătură cu un consultant, care îi va oferi toate informaţiile de care are nevoie, îi operează rezervarea biletelor iar pentru plata acestora se va prezenta în cel mai apropiat punct PayPoint".

Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România a precizat: "Obiectivele noastre au fost dintotdeauna clare: să le oferim românilor cea mai variată gamă de plăţi sigure şi rapide, în cea mai mare reţea de magazine partenere. Am dezvoltat un portofoliu foarte variat, care acum se apropie de 140 de furnizori şi o reţea de peste 11.300 magazine partenere amplasate acolo unde consumatorii au nevoie. Acum anunţăm al doilea partener din categoria operatorilor de transport şi suntem convinşi că şi pasagerii Eurolines vor aprecia beneficiile sistemului nostru, faptul că îşi pot plăti biletele de autocar în magazine partenere PayPoint aflate în apropiere, cu program prelungit, în care îşi fac şi cumpărăturile".

Potrivit sursei citate, acest parteneriat aduce un nou partener din industria transporturilor în portofoliul de parteneri PayPoint.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb