"Euroweb International" a preluat compania ungară "Elender Business Communications" Ltd.

Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 18 februarie 2004

"Euroweb International Corp.", unul dintre principalii furnizori de internet şi servicii de comunicaţii şi tehnologia informaţiei din Europa Centrală şi de Est, cotat pe bursa Nasdaq, a anunţat semnarea unui acord de preluare integrală a companiei ungare "Elender Business Communications" Ltd., a informat ieri Euroweb Româ-nia, citată de Rompres.

"Elender Business Communications" Ltd. este lider de piaţă regională, fiind principalul furnizor de internet în Ungaria, cu o cifră de afaceri de 22,5 milioane de dolari SUA.

Recentul acord împreună cu intenţia de preluare a ultimelor acţiuni ale "Euroweb Ungaria", ar putea creşte cifra de afaceri a "Euroweb International" la apro-ximativ 43 milioane de dolari SUA, începînd din al doilea trimestru al lui 2004, conform ultimelor estimări, ceea ce ar în-semna o creştere de 300% a cifrei de afaceri, comparativ cu cea de anul trecut.

Acest acord, care înseamnă preluarea celei mai mari companii ISP (Internet Service Provider) din Ungaria, a fost posibil şi datorită acţiunii Euroweb Ro-mânia de reglare a situaţiei TVA rezultată în urma activităţilor de export, această obligaţie pecuniară fiind prezentată de către "Euroweb International" în raportările financiare conforme legislaţiei şi reglementărilor ce guvernează evoluţia bursei Nas-daq. Solicitarea "Euroweb Ro-mânia" a fost aprobată la în-ceputul acestui an de către autorităţile române abilitate.

În opinia "Euroweb România", această acţiune de extindere a reţelei Euroweb va oferi utilizatorilor platformei Euroweb din România avantaje certe în ceea ce priveşte calitatea şi diversitatea serviciilor de care vor putea beneficia în viitorul cel mai apropiat.

"Acest acord va duce la o creştere implicită a acţiunilor < Euroweb International >, conturînd cadrul necesar impulsionării investiţiilor suplimentare în bucla locală proprie", a declarat Laurenţiu Stan, director general "Euroweb Rom-â-nia".

"Euroweb România" este parte integrantă a reţelei pan-europene Euroweb International şi primul furnizor de servicii internet din România care şi-a dezvoltat o reţea la nivel naţional cu prezenţă în toate oraşele reşedinţă de judeţ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb