"Event Plus" anunţă lansarea albumului solo George Baicea

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 11 noiembrie 2008

Compania de event architecture, "Event Plus", cu sprijinul A&A Records, prezintă joi, 13 noiembrie 2008, începând cu ora 21.00, la Hard Rock Cafe Bucharest, cel de-al patrulea album solo George Baicea: "Vintage Stories: Jamming in Germany".

George Baicea va cânta alături de Cătălin Răsvan şi Nicu Georoiu, actualii membri ai Blues Bandului George Baicea şi îl va avea ca invitat special pe Steve Clarke. "Vintage Stories: Jamming in Germany" este înregistrat live în timpul turneului din Germania din anul 2006, avându-i ca invitaţi pe Wolfy Ziegler la bas şi Adrian Militaru - tobe.

Dan Alexandru, Creative Booking Director "Event Plus", a declarat: "Evenimentul... este un eveniment pentru că în materie de muzică blues, piaţa românească suferă cu succes. George Baicea este de admirat în continuare. Pentru perseverenţa, dar mai ales pentru faptul că orice s-ar întampla el îşi vede de drum. Şi ce este cel mai important, cântă! Mulţi s-au lăudat cu discurile lui Hendrix sau Stevie Ray Vaughan şi nu prea s-a văzut în tot ce au făcut sau cântat. Lui George Baicea i-a ieşit. Bine. Şi-a pus gândurile în fapte şi a apelat la cei mai pricepuţi prieteni. Din România sau nu. Până mai învaţă şi alţii din experienţele altora, ne bucurăm de ce avem. Restul e plăcere!"

Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus, completează: "Lansarea "Vintage Stories: Jamming in Germany" este încă un prilej pentru Event Plus de a contribui la promovarea blues-ului în România. George Baicea este unul dintre cei mai talentaţi chitarişti români din ultimii 10 ani şi suntem mândri să demarăm o colaborare de lungă durată."

Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este cotat la ora actuală ca fiind unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România. Începuturile carierei sale muzicale sunt legate de Alexandru Andrieş, împreună cu care a cântat în cadrul unor festivaluri şi spectacole celebre şi cu care a colaborat în realizarea multor albume de gen. A început să compună în anul 1995, dar primul său album solo, "Prins în trafic" a apărut pe 24 februarie 2000. Cel de-al doilea album semnat George Baicea, "Trafic Greu", a apărut în 2001, fiind nominalizat un an mai târziu la premiile Industriei Muzicale Româneşti, categoria "Cel mai bun album jazz-blues". În anul 2001, a compus muzica pentru filmul "Incidentul Ankara", în regia lui Antoniu Vasiliu Berenyi.

Trupa George Baicea Blues Band reprezintă o etapă de evoluţie în cariera sa solo, bucurându-se de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalul Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, "Jazz Recall Festival" - Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul unor concerte susţinute în Germania şi Olanda.

Event Plus participă activ în organizarea evenimentelor culturale fiind iniţiatoarea seriei de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, ce poartă semnătura Ioan Big, Head of Design al Event Plus, şi îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. În cadrul evenimentelor Blue Moods au concertat Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red împreună cu Nightlosers, Angela Brown&The Blues Wire şi Papa George. Alte evenimente culturale susţinute de Event Plus sunt lansarea dublului album semnat A.G. Weinberger, The Guitar Man, vol 1 şi Vol 2, organizarea evenimentului Muzica Tinereţii pentru Primăria Sectorului 4 şi Fabrica de Muzică şi finala evenimentului "Manifest Yourself".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb