"Event Plus" prezintă, în premieră, concertul lui John Hammond

Monica Măgureanu
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 18 noiembrie 2008

În 2001, John Hammond a lansat albumul Wicked Grin, un album făcut complet din piesele lui Tom Waits, chiar Waits însuşi producând acest proiect, făcând backing vocals şi interpretând diverse părţi la chitară. În premieră, albumul Push Comes to Shove din 2007, conţine compoziţii originale semnate John Hammond, ceea ce ne arată, odată în plus, că... the flame still burns!

În 2001, John Hammond a lansat albumul Wicked Grin, un album făcut complet din piesele lui Tom Waits, chiar Waits însuşi producând acest proiect, făcând backing vocals şi interpretând diverse părţi la chitară. În premieră, albumul Push Comes to Shove din 2007, conţine compoziţii originale semnate John Hammond, ceea ce ne arată, odată în plus, că... the flame still burns!

"Event Plus" completează seria Blue Moods prin evenimentul de blues al anului: concertul extraordinar John Hammond ce va avea loc pe 22 noiembrie, începând cu ora 22.30, la Hard Rock Cafe Bucharest. Concertul este al şaselea din seria de "anotimpuri ale Blues-ului" iniţiată de Event Plus şi îşi propune să aducă în premieră absolută est-europeană o legendă incontestabilă a genului. Concertul va fi deschis de George Baicea, unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România.

Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus, a declarat: "Aducerea în premieră absolută est-europeană a celui ce este considerat patriarhul blues-ului american alb, John Hammond, reprezintă cel mai important eveniment Blue Moods până în acest moment. Se anunţă a fi un show excepţional şi sunt sigură că această personalitate muzicală complexă va fascina publicul român iubitor de blues".

John Hammond este un artist care se bucură de notorietate în întreaga lume datorită carierei sale de peste 40 de ani dedicată blues-ului, în decursul căreia a susţinut peste 10.000 de concerte. Artistul a lansat până în prezent 30 de discuri şi are în palmares un premiu Grammy. Conştient de valoarea moştenirii pe care a primit-o de la marii bluesman-i, John Hammond reuşeşte să contribuie la evoluţia acestui gen muzical, artistul fiind cunoscut pentru capacitatea sa de a revitaliza până şi cele mai vechi ritmuri de blues, îmbinând sunetul chitarei acustice cu muzicuţa şi vocea-i inconfundabilă.

Ioan Big, Head of Design Event Plus, declară: "Faptul că am reuşit să îl convingem pe Hammond să vină la Bucureşti - să nu uităm că mulţi îl consideră un ‚Robert Johnson alb" şi că a pus umărul la revival-ul blues-ului la mijlocul anilor "60 - reprezintă un semnal pentru ridicarea semnificativă a ştachetei calitative a conţinutului concertelor Blue Moods în 2009, în care vom putea cu siguranţă să ascultăm muzicieni cel puţin la fel de prestigioşi".

Considerat o adevărată forţă a naturii, John Hammond şi-a dedicat o bună parte a carierei sale elogiului anteprenorilor săi, mari legende ale blues-ului, ca Jimmy Reed, Howlin" Wolf, Muddy Waters, John Lee Hooker, construindu-şi astfel un repertor considerabil. De-a lungul timpului a concertat în cafenele, cluburi, prestigioase festivaluri internaţionale, împărţind scena cu Jimi Hendrix, Eric Clapton, Duane Allman, The Band, Bill Wyman, J.J. Cale, John Mayall, Michael Bloomfield, Dr. John, Koko Taylor, Charlie Musselwhite sau John Lee Hooker.

Seria de "anotimpuri ale Blues-ului", Blue Moods, poartă semnătura Ioan Big, Head of Design Event Plus şi îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. Event Plus doreşte să aducă în România, o dată la trei luni, cu o frecvenţă menită a respecta anotimpurile, artişti cu renume internaţional din domeniul blues-ului şi cu un aport unic în ceea ce priveşte calitatea şi complexitatea interpretării. Fiecare dintre aceştia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeaşi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown şi Papa George.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care combină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb