evoMAG aniversează 19 ani şi introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică şi jucării

A.F.
Companii / 16 mai

evoMAG aniversează 19 ani şi introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică şi jucării

evoMAG aniversează 19 ani şi introduce două noi categorii de produse în portofoliu: birotică şi jucării. Această decizie se înscrie în strategia de extindere a evoMAG şi reflectă angajamentul companiei de a răspunde nevoilor diverse ale clienţilor, consolidând, în acelaşi timp, poziţia în piaţă, conform unui comunicat remis redacţiei.

"De-a lungul celor 19 ani de prezenţă pe piaţa din România, evoMAG a evoluat de la un simplu magazin online la unul dintre cele mai respectate nume în domeniul eCommerce. Cu un portofoliu ce numără, în prezent, peste 150.000 de produse reper, evoMAG a reuşit să se distingă prin diversitatea ofertei, calitatea serviciilor şi printr-o orientare puternică spre nevoile clienţilor. Vom continua să ne îmbunătăţim, să dezvoltăm portofoliul de produse şi să adăugăm tot mai multe servicii de calitate care îmbunătăţesc experienţa de shopping şi aduc valoare adăugată clienţilor, consolidând, totodată, încrederea lor în brandul evoMAG şi satisfacţia acestora faţă de procesul de achiziţie şi utilizare a produselor cumpărate", spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Pentru a marca 19 ani de activitate, evoMAG lansează o campanie de reduceri care cuprinde diverse categorii de produse, de la electronice şi electrocasnice, până la gadgeturi şi accesorii.

Astfel, până pe 26 mai, reducerile ajung până la 50%, reflectând angajamentul evoMAG de a oferi cele mai competitive preţuri şi cele mai atractive oferte.

În plus, anumite categorii de produse, precum imprimantele HP, Epson, televizoarele TCL, produsele Logitech, electrocasnicele şi produsele de îngrijire Philips, camerele de supraveghere Hikvision etc. beneficiază de o reducere suplimentară de 19% şi 20%.

Campania aniversară este gândită ca o oportunitate pentru clienţi de a accesa produse de top la preţuri avantajoase. "Este o modalitate de a mulţumi clienţilor noştri pentru că au ales evoMAG ca partener de încredere în tehnologie şi inovaţie de-a lungul anilor", mai spune Mihai Pătraşcu.

Aniversarea celor 19 ani vine nu numai cu oferte excelente, ci şi cu promisiunea companiei de a continua să inoveze şi să ofere servicii de cea mai înaltă calitate. Într-o piaţă în continuă schimbare, evoMAG îşi reconfirmă angajamentul de a fi la înălţimea aşteptărilor clienţilor săi, adaptându-se continuu la noile tehnologii şi tendinţe ale pieţei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb