EXCLUSIVITATE Surse: Adrian Băicuşi, country manager G4S România, a demisionat

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii / 21 ianuarie 2013

Adrian Băicuşi, country manager G4S România, a demisionat din funcţie săptămâna trecută, prin intermediul unei note interne, ne-au informat printr-un e-mail surse din cadrul companiei. G4S este liderul pieţei locale de servicii de securitate, cu afaceri de 55 de milioane de euro în 2011 şi aproximativ 6.000 de angajaţi în companiile G4S Secure Solutions şi G4S Cash Solutions.

Contactat de ziarul Bursa, domnul Octavian Mârza, directorul executiv al companiei, ne-a declarat: "Nu vă pot confirma demisia domnului Băicuşi, nu am ce să vă spun. Dânsul este în concediu săptămâna viitoare (n.r. aceasta). Dacă s-a întâmplat ceva, cu siguranţă va fi transmis un comunicat de presă în zilele următoare".

Potrivit sursei noastre, demisia a intervenit în urma protestului spontan pe care angajaţii din cadrul companiei G4S Cash Solutions de la punctul de lucru din Iaşi l-au declanşat săptămâna trecută, ca reacţie la decizia companiei de a desfiinţa punctul de lucru din oraş.

Întrebat dacă există vreo legătură între o posibilă demisie a domnului Băicuşi şi protestul de joi de la Iaşi, directorul executiv ne-a explicat: "Nu are nicio legătură o posibilă demisie cu protestul de joi, noi am închis anul trecut câteva puncte de lucru şi mai închidem şi în acest an, pentru a ne eficientiza activitatea. Este o chestiune economică, este mai rentabil pentru noi să facem asta, pentru că la punctul de lucru ai costuri suplimentare cu chiria, cu angajaţii etc."

G4S Cash Solutions oferă servicii de transport valori, procesare de numerar şi alimentări şi intervenţii tehnice pentru bancomate la un portofoliu de clienţi format din 27 de bănci.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. principalul motiv pt. care pl iasi a fost inchis nu este ca nu e rentabil pt. ca in continuare se platesc chirii la punctul de lucru iar cei ce suplinesc activitatea angajatilor dati afara in miezul iernii sunt angajati din judetele limitrofe ( vaslui unde s-au facut 28 de angajari special pt. acest lucru, bacau si suceava ) in fiecare zi deplasandu-se din aceste judete oameni in iasi , deci costuri suplimentare ( dus-intors ) cu motorina..unde e economia?? cum spuneam..principalul motiv al concedierii angajatilor de la iasi este faptul ca acesti angajati au dat firma in judecata pt. neplata unor drepturi salariale din perioada 2008-2011 , au castigat procesul si in momentul in care a venit decizia instantei in care se obliga societatea g4s sa plateasca aceste drepturi salariale societatea a gasit de cuviinta , ca razbunare, sa concedieze toti angajatii .. cum pot sa spuna ca iasul nu e rentabil cand se avea in calcul mutarea centrului de procesare de la bacau la iasi in urma cu un an? a devenit peste noapte nerentabil? demisia, nu dl. baicusi trebuia sa si-o dea ci chiar domnul marza , care e unul din principalii vinovati ( fiind in functia pe care o ocupa si acum de altfel) atunci cand ne erau taiate ore..dl baicusi nici macar nu era in functie in perioada 2008-2011 , la care se refera decizia tribunalului..

    1. Multumim pentru opinie. Vom incerca sa vorbim din nou cu domnul Marza si sa-l consultam cu privire la ceea ce ne declarati dumneavoastra.

    Buna seara!

    sunt perfect de acord cu colegul de la iasi,anul trecut in miez de iarna au concediat angajatii de la mai multe puncte de lucru,acum la fel fac cu iasiul ,se pare ca a devenit o practica a domnului Marza impreuna cu DUMITRU valentin , vor inchide pl iasi cum au facut cu satu mare! 

    ultima stire bomba! cica sar spune ca baicus si-ar fi dat demisia din cauza noastra celor de la iasi! ultima stire e ca baicus a fost azi chemat azi la londra sa de-a socoteala de ce se intampla in romania! baietii de la iasi au facut 2 emailuri . unul catre londra unul catre danemarca si acolo sa spus tot ce se intampla la iasi in momentele de fata! maine sa anuntat oficial ca vin preavizele! singura sansa care ar mai fi este aceea de a fi dati afara cei trei crai de la rasarit adica MARZA VALENTIN DUMITRU SI PRIPINA! daca astia trei sunt dati afara cei de la iasi in frunte cu directorul judetean CRISTIAN LABA ar continua sa lucreze!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb