EXIMTUR a crescut cu 20%, ajungând la 40 milioane euro, în primele 9 luni din 2023

T.B.
Companii / 26 octombrie 2023

Lucia Morariu, Preşedinte fondator EXIMTUR

Lucia Morariu, Preşedinte fondator EXIMTUR

EXIMTUR a realizat o cifră de vânzări de aproximativ 40 milioane de euro în primele trei trimestre din 2023, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se arată într-un comunicat al EXIMTUR, remis redacţiei. Această creştere semnificativă se datorează în mare parte portofoliului de clienţi corporate, care şi-au intensificat deplasările ȋn scop de business şi au reluat ȋn forţă organizarea de evenimente de tip team-building, incentive şi formare profesională, atȃt ȋn ţară cȃt şi ȋn străinătate, conform sursei menţionate. Vânzările Eximtur pe segmentul business travel au crescut cu 30 la sută în perioada ianuarie- septembrie 2023, faţă de perioada corespondentă din 2022, se mai arată în comunicat.

Consultanţii EXIMTUR au emis peste 14.000 de bilete de avion pentru călătorii de afaceri, dintre care 50% au fost pentru destinaţii europene, 30% pentru zboruri intercontinentale şi 20% pentru rute interne, potrivit companiei.

Principalele criterii pentru clienţii corporate atunci când aleg destinaţia şi locaţia unui eveniment sunt: bugetul, durata deplasării, dotările şi facilităţile locaţiei, informează EXIMTUR.

Cele mai apreciate destinaţii externe de către clienţii corporate pentru evenimentele de tip incentive sunt: Turcia, Elveţia, Italia şi Grecia. În acelaşi timp, Irlanda şi Canada au fost printre cele mai căutate destinaţii pentru evenimentele de tip training, conferinţă sau congres, relatează compania. În funcţie de pachetul de servicii de călătorie rezervat, clienţii noştri corporate au fost dispuşi să cheltuie bugete între 400 de euro şi 3.200 de euro de persoană, conform sursei precizate. Numărul de participanţi a variat între 15 şi 100 de persoane pe eveniment, arată datele comunicatului.

Cele mai populare destinaţii din România pentru delegaţiile individuale au fost Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara, potrivit comunicatului. Aceste oraşe se remarcă prin multiple oportunităţi de afaceri şi diverse evenimente culturale, menţionează sursa. La nivel naţional, unităţile de cazare clasificate la 4 stele au înregistrat cea mai mare cerere, reprezentând 50% din numărul total de 11.000 de nopţi de cazare rezervate, menţionează compania. Preţul mediu pentru o cameră la 4 stele a fost de 80 de euro pe noapte, cu mic dejun şi taxe incluse, se arată în comunicat.

În ceea ce priveşte evenimentele de team-building organizate în România, clienţii noştri au ales staţiuni precum Cheile Grădiştei, Covasna şi Băile Felix, conform sursei citate. În sezonul estival, clienţii noştri au ales în special Mamaia, Năvodari şi Olimp, precizează EXIMTUR. Numărul de participanţi la evenimentele corporate în România a fost între 40 şi 150 de persoane, iar bugetul minim alocat a fost de 1.600 de lei + TVA de persoană pentru un sejur de două nopţi cu pensiune completă, activităţi de team-building şi organizarea unei petreceri cu DJ, transmite compania.

Pentru clienţii business travel mai pretenţioşi, dispuşi să aloce bugete pe măsură, organizăm evenimente ȋn locaţii cu servicii premium, care oferă, pe lȃngă serviciile de cazare şi conferinţe, experienţe gastronomice deosebite, precum şi concepte holistice de Spa&Wellness: "Datorită experienţei celor 30 de ani de activitate şi resurselor pe care le deţinem, echipa EXIMTUR este pregătită să ofere consultanţă dedicată de travel, ceea ce aduce multiple beneficii clienţilor noştri: economie de timp ȋn procesul de planificare şi rezervare a călătoriilor şi a vacanţelor, realizarea de economii financiare şi acces la recomandări personalizate. Deţinem informaţii complexe privind formalităţile şi documentele de călătorie necesare şi furnizăm asistenţă şi soluţii rapide în situaţii neprevăzute, cum ar fi întârzieri de zbor sau anulări. Misiunea noastră este să facem călătoriile clienţilor noştri mai uşoare, mai sigure şi memorabile." declară Lucia Morariu, Preşedinte fondator EXIMTUR, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb