Fabrica de la Jucu va fi singura care produce accesorii Nokia pentru Europa

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 2 iunie 2009

Directorul general al Nokia România, John Guerry, a declarat, ieri, că fabrica de la Jucu a început să producă accesorii pentru telefoane în urmă cu câteva săptămâni şi va fi singurul furnizor de accesorii pentru Europa, transmite NewsIn.

Potrivit lui Guerry Nokia, România va angaja pentru activitatea de asamblare a accesoriilor încă 400 de persoane, dorindu-se să se ajungă la 1.800-2.000 de angajaţi la Jucu.

"Am început de curând acest business. Vom fi singurul furnizor de accesorii în Europa, vom progresa. Vom angaja şi 400 de persoane noi, aşadar afacerea se dezvoltă, probabil nu aşa cum am sperat când am ajuns aici, din cauza scăderii activităţii economice, dar suntem stabili, nu am concediat oameni şi ne extindem încet şi acum adăugăm afacerea cu accesoriile. Este nevoie de asta în interiorul Europei", a spus directorul Nokia România, adăugând că producţia de accesorii pentru telefoanele mobile va fi o activitate permanentă, iar firma a investit în câteva linii producţie, spaţiul fiind disponibil în interiorul fabricii. Activitatea de asamblare a accesoriilor a începul în prima săptămână a lunii mai.

Guerry a spus că, de curând, Nokia România a început să livreze accesoriile produse la Jucu, produsele fiind din toată gama Nokia din Europa, de la căşti bluetooth, încărcătoare de maşină, huse de telefon şi altele. Referitor la alte linii de producţie, pe lângă telefoane şi accesorii, John Guerry a spus că "a existat destulă schimbare pentru o perioadă".

John Guerry, care a fost primul angajat al Nokia România, îşi încheie mandatul pe 1 iulie, după doi ani de activitate. Nokia România a inaugurat în data de 11 februarie 2008 fabrica de la Jucu, care asamblează telefoane mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb