Fabrica PAKMAYA a donat 100.000 de lei în sprijinul medicilor în lupta cu noul coronavirus

C.B.
Miscellanea / 27 martie 2020

Fabrica PAKMAYA a donat 100.000 de lei în sprijinul medicilor în lupta cu noul coronavirus

Fabrica de drojdie Rompak Paşcani se alătură demersului public de susţinere a cadrelor medicale şi de dotare a spitalelor din România cu materiale absolut necesare în lupta cu noul coronavirus. Compania a donat suma de 100.000 de lei pentru achiziţionarea de măşti, combinezoane şi teste rapide, care vor ajunge la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cristina Hanganu, director de vânzări Rompak Paşcani, a declarat: "În perioade dificile, precum cea prin care trecem acum, când pandemia de coronavirus afectează întreaga planetă, solidaritatea şi responsabilitatea socială sunt esentiale. Vrem astfel să mulţumim cadrelor medicale pentru eforturile depuse în lupta cu noul coronavirus. Încurajăm orice ajutor dat celor care sunt în linia întâi în aceste momente dificile. Totodată, apreciem eforturile depuse de Asociaţia Casa Share pentru ca aceste măşti, combinezoane şi teste rapide să ajungă, în cel mai scurt timp, la personalul medical de la Spitalul "Sfânta Parascheva" din Iaşi".

Fabrica Pakmaya din Paşcani funcţionează la capacitate maximă în această perioadă, fiind luate toate măsurile necesare pentru ca sănătatea celor 200 de angajaţi să fie protejată. "În vederea operării în bune condiţii, a evitării blocajelor activităţii economice şi a imposibilităţii livrării către unităţile de alimentaţie publică (hipermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate etc.), societatea noastră a implementat la nivelul unităţii de producţie măsurile necesare funcţionării în parametri normali, astfel încât să fie asigurată atât siguranţa şi sănătatea angajaţilor, cât şi a produselor fabricate, respectând cu stricteţe indicaţiile Ministerului Sănătăţii", susţin reprezentanţii companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb