Facturile "Cosmote" se pot plăti prin Banca Transilvania, cu ajutorul serviciului "debit direct"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 25 noiembrie 2008

Începând cu luna noiembrie a.c., clienţii Băncii Transilvania (BT) care sunt abonaţi COSMOTE pot plăti factura aferentă, prin serviciul Debit Direct de la BT. Avantajul este acela că, de acum înainte, clienţii nu mai au grija achitării lunare a facturilor COSMOTE, plata efectuându-se automat, la data scadenţei, din contul curent. În plus, nu mai este necesară deplasarea la casieriile băncii sau ale furnizorului. Pentru un astfel de serviciu, Banca Transilvania nu percepe tarif suplimentar pentru plătitor, comisionul fiind 0.

Practic, plata facturii clientului se face direct din contul curent, deschis la Banca Transilvania. Pentru a beneficia de Debit Direct, abonaţii COSMOTE trebuie doar să încheie o Convenţie de Plată, la oricare unitate a Băncii Transilvania.

În funcţie de convenţiile încheiate cu fiecare partener, Banca Transilvania oferă posibilitatea achitării facturilor şi prin următoarele modalităţi: în numerar, la casierii, sau cu ajutorul OPH-ului, inclusiv prin Internet Banking, cu ajutorul serviciului BT 24.

Banca Transilvania se află în topul primelor 5 bănci din România, în funcţie de active. Are un capital majoritar românesc, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care deţine 15% din capitalul social, este acţionar semnificativ. BT este o instituţie financiară cu reprezentare naţională, având peste 500 de unităţi şi aproximativ 6.000 de angajaţi. Conform unui studiu realizat în 2008, Banca Transilvania se numără printre cele mai cunoscute 10 branduri româneşti. Este prima instituţie bancară din România cotată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), în anul 1997. Activitatea Băncii Transilvania este organizată pe patru linii principale de afaceri - persoane fizice, IMM, companii mari, respectiv Divizia pentru Medici - pentru care banca are produse şi servicii specifice, precum şi un personal dedicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb