FGA a ales conducerea executivă a instituţiei

Diana Popescu
Miscellanea / 22 aprilie 2016

Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) a definitivat procesul de selecţie, care s-a desfăşurat în perioada 4 noiembrie 2015-7 aprilie 2016, pentru cele trei posturi din conducerea executivă a instituţiei, se arată într-un comunicat trimis redacţiei.

Începând cu 1 mai 2016, conducerea executivă a Fondului de Garantare a Asiguraţilor va fi formată din Cristian Roşu, Mona Cucu, Nicolae Crişan.

Cristian Roşu are în prezent funcţia de director al Direcţiei de Rezoluţie din cadrul FGA şi va ocupa funcţia de director general. Are o experienţă de peste 15 de ani atât în domeniul bancar, unde a deţinut funcţii de conducere, cât şi în instituţia de supraveghere a sistemului de pensii private ocupând funcţia de director general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private(CSSPP).

Mona Cucu, noul director general ajunct 1, va avea în subordine Direcţia Tehnică Despăgubiri şi Structura Operativă de gestionare a situaţiilor de faliment al unui asigurator. Aceasta a coordonat timp de 8 ani activitatea de constatare, instrumentare şi lichidare a dosarelor de daună la una dintre cele mai vechi societăţi de asigurări din România. De asemenea, a lucrat în cadrul CSA / A.S.F - sectorul de supraveghere şi reglementare activitate asigurare, în mod special, asigurări obligatorii.

Nicolae Crişan va avea funcţia de director general adjunct 2 şi se va ocupa de Direcţiile Economică şi Juridică. Nicolae Crişan are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul asigurărilor şi supravegherii sectorului asigurărilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb