Flanco începe a 14-a ediţie de Black Friday

A.F.
Companii / 25 octombrie

Flanco începe a 14-a ediţie de Black Friday

Flanco a dat startul celei de-a 14-a ediţii de Black Friday. Retailerul a pregătit reduceri atractive la o gamă extinsă de produse, valabile în perioada 25 octombrie - 30 noiembrie, în toate cele 160 de magazine ale sale din ţară, precum şi online, pe flanco.ro.

"Promisiunea noastră faţă de clienţi este să le punem la dispoziţie oferte adaptate preferinţelor şi intereselor lor, pe întreg parcursul anului", spune Ovidiu Nicuşan, Director de marketing Flanco. "De Black Friday, am ales în conceperea ofertelor topurile celor mai cumpărate şi căutate produse. Pasionaţii de tehnologie, echipamente smart sau gadgeturi care folosesc inteligenţa artificială vor găsi în magazinele noastre produsele dorite la preţuri excelente, pe o perioadă extinsă, pentru a avea suficient timp să facă alegerile cele mai potrivite pentru ei. De asemenea, astfel reuşim să evităm perioadele foarte aglomerate pentru curieri, în care volumul mare de comenzi din toate industriile poate cauza adevărate blocaje. Prioritatea noastră este clientul şi facem tot ce ţine de noi pentru ca el să primească la timp ce a comandat."

Pentru această ediţie, Flanco a pregătit reduceri la sute de produse, din toate categoriile. Pe parcursul celor cinci săptămâni ale campaniei, retailerul va actualiza periodic stocurile. În magazinele sale fizice din toată ţara şi pe flanco.ro, clienţii vor găsi:

Televizor Smart 4K Samsung de 108 cm la doar 1.399 lei

Televizor Smart 4K de 109 cm la doar 999 lei

Aspirator vertical Rowenta Flex la doar 499 lei

Espressor cafea la doar 199 lei

Aspirator robot Xiaomi la doar 399 lei

Căşti JBL la doar 149 lei

Friteuză cu aer cald Tefal la doar 249 lei

Laptop cu procesor Intel i3 la doar 999 lei

Flanco propune clienţilor săi soluţii de creditare avantajoase şi simplu de utilizat: credite cu până la 60 de rate fixe, obţinute pe loc, online sau în magazine. De asemenea, clienţii au în continuare acces la întreaga paletă de servicii: cea mai lungă perioadă de retur gratuit de pe piaţă (45 de zile), opţiuni variate de livrare (prin curier, cu ridicare din cele peste 7.000 de lockere ori din cel mai apropiat magazin al reţelei) şi programele proprii Rabla.

"Menţinem şi pe perioada Black Friday programele noastre de sustenabilitate, astfel încât clienţii noştri să aibă un motiv în plus să recicleze corespunzător echipamentele uzate. Pe lângă programul Rabla tradiţional pentru electrocasnice, am implementat, în toate magazinele reţelei, programul Rabla la telefoane. Printr-un sistem de tip buy-back, clienţii primesc până la 30% discount la achiziţionarea unui nou smartphone, odată cu predarea telefonului vechi. Pot cumula acest discount inclusiv cu o ofertă de Black Friday şi vor obţine un super preţ", adaugă Ovidiu Nicuşan.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb