Flanco susţine reducerea consumului energetic şi oferă soluţii complete de energie verde

T.B.
Companii / 14 decembrie 2023

Flanco susţine reducerea consumului energetic şi oferă soluţii complete de energie verde

Flanco susţine opţiunile mai sustenabile şi mai economice de alimentare cu energie, oferind la nivel naţional soluţii complete de energie verde, se arată într-un comunicat al Flanco, remis redacţiei. Clienţii retailerului îşi pot genera şi consuma propriul curent electric, cu ajutorul unui sistem complet de panouri fotovoltace - între 3 şi 100 kw, informează sursa menţionată.

Conform sursei citate, "Orientarea noastră către reducerea consumului energetic şi protejarea mediului înconjurător rămâne fermă şi se materializează atât prin proiecte pe care le implementăm la nivelul reţelei de magazine, cât şi prin produsele oferite clienţilor noştri", spune Ovidiu Nicuşan, Director de marketing Flanco Retail.

Potrivit comunicatului, "În prezent, toate magazinele Flanco sunt echipate cu iluminare LED. De asemenea, în acest an am finalizat un proiect amplu de refacere a instalaţiei electrice din 26 de magazine, care va conduce la o economisire anuală de 500.000 kwh. Includerea panourilor fotovoltaice în oferta noastră a venit ca un următor pas natural, prin care ne dorim să contribuim la reducerea amprentei de carbon şi, totodată, să le oferim clienţilor noştri o sursă de energie verde, mai sustenabilă şi mai avantajoasă din punctul de vedere al preţului", adaugă acesta, potrivit sursei indicate

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, retailerul include în oferta produsului şi serviciile conexe: livrarea, instalarea panourilor fotovoltaice, întocmirea dosarului de prosumator şi soluţii de finanţare avantajoase, disponibile pe loc, arată datele comunicatului.

Soluţiile de energie verde vin ca o completare a procesului de digitalizare iniţiat de Flanco în anul 2020, cu scopul eficientizării proceselor şi protejării mediului înconjurător prin soluţii mai sustenabile, transmite compania. Cele cinci mari proiecte - în prezent implementate cu succes - au fost: implementarea etichetelor electronice la nivelul întregii reţele, introducerea sistemului ERP (un sistem informatic utilizat de companii pentru gestionarea resurselor), semnarea electronică a contractelor de credit, transmiterea de documente în format digital (EDI - Electronic Data Interchange), precum şi utilizarea soluţiilor de arhivare electronică, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb