Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, audiat la DNA

T.B.
Anticorupţie / 23 mai

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, audiat la DNA

Florian Coldea, fost prim adjunct al directorului SRI, s-a prezentat, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, conform agerpres.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că acesta ar fi audiat în într-un dosar deschis în urma unei plângeri depuse de un om de afaceri.

Potrivit aceloraşi surse, la DNA a ajuns şi fostul general SRI Dumitru Dumbravă pentru a fi audiat în acelaşi dosar, informează sursa.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. In sfarsit sa vedem ce iese, caci de "mii" de ani latra una pe la irealitatea impotriva lui Coldea care ar fi capul tuturor relelor de aici.

    1. REGIMUL care a TERORIZAT ROMANIA si pe ROMANI,a fost cel care a fost condus de catre BASESCU TRAIAN. Acel REGIM,a semanat mai mult cu REGIMUL lui HITLER,in care in ROMANIA,a fost un INTUNERIC DEPLIN. Nu cred ca romanii au uitat TEROAREA adusa in romania de asazisii tineri numiti de BASESCU la conducerea unor INSTITUTII de FORTA,precum COLDEA in fruntea SRI,KIOVESI in fruntea DNA,indivizi care la randul lor sau inconjurat de adevarati ANTIROMANI,care au adus in ROMANIA,TEROAREA asupra romanilor si mai ales asupra OAMENILOR de AFACERI romani,care au infundat PUSCARIILE,doar ca ereau ADVERSARI ai lui BASESCU. RANILE si CICATRICILE care nici azi nu sau vindecat in CLASA POLITICA ,ECONOMICA si SOCIALA a TARII,au fost asa de ADANCI,in asa fel in care TARA a fost data inapoi,au MURIT ROMANI,iar unii dintre cei ABUZATI,sunt azi FALITI pe NEDREPT. Tot acest HOLOCAUST,a fost PROVOCAT de CLICA de mai sus cu ajutorul OCCIDENTULUI,care au ACAPARAT ROMANIA si iau UMILIT pe ROMANI. Casa dau doar doua exemple ca sa le aduc aminte romanilor ca ce spun eu este ADEVARAT. BASESCU,a fost DEMIS de catre ROMANI,insa a fost REANSCAUNAT de STRAINI si a DOMNIT apoi ILEGAL pana la terminarea MANDATULUI. KIOVESI,a fost EXTRASA de catre STRAINI si numita intr-o functie care i asigura o IMUNITATE DEPLINA fata de ATROCITATILE JUDICIARE facute sub directa ei supraveghere .DEGEABA ne mai LAMENTAM azi ca ce a facut COLDEA si ACOLITII sai,intrucat,INSTITUTIILE de FORTA ale ROMANIEI,sunt comandate de ROMANI. EU MINTT.? Pai vedem cum ARMATA ROMANA este condusa de STRAINI,iar MILITARII romani,care slujesc TARA,au SALARII de MIZERIE si se uita cu JIND la SALARIILE militarilor straini care sunt in romania. TARA,nu isi va mai reveni multi ani deacum inainte din CAUZA NENOROCIRILOR aduse pe capul ROMANILOR de catre SATRAPII care au ocupat functii imortante sub STAPANIREA lui BASESCU. Astept sa fiu INJURAT,sau COMBATUT fata de cele spuse de mine in postare,insa cu ARGUMENTE SOLIDE nu cu MIORLAIELI si INJURII. BRAVOS NATIUNE.!

    daca ar fi pe bune , primii care ar trebui sa cada ar fi Basescu si Kovesi , ceia ce nici dupa 3 sticle de sampanie nu pot visa .

    hai cu brutaria! cu campul tactic!...;)))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb