FLORIN CÎŢU: "100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut!"

S.B.
Politică / 6 mai 2021

"100.454 persoane vaccinate, în ultimele 24 de ore. Am promis, am făcut!"

Premierul Florin Cîţu a anunţat joi că, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 100.454 de persoane. "Am promis, am făcut!", a adăugat şeful Guvernului. CNCAV a precizat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 111 reacţii adverse, alte 150 de reacţii fiind în curs de investigare, informează news.ro.

Potrivit CNCAV, din cele 100.454 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, 83.237 au primit serul Pfizer, 8.547 pe cel de la Moderna, 7.778 pe cel de la AstraZeneca şi 892 pe cel de la Johnson & Johnson.

Numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 3.491.189, din care 2.748.640 cu vaccinul Pfizer, 315.629 cu Moderna, 425.761 cu AstraZeneca şi 1.159 cu Johnson & Johnson.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 111 reacţii adverse. Astfel, 56 de reacţii s-au raportat la vaccinul Pfizer, 33 la cel de la Moderna, 22 la AstraZeneca şi niciuna la Johnson & Johnson.

"Menţionăm că 150 reacţii adverse sunt în curs de investigare", a transmis CNCAV.

Şi preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, după ce a vizitat joi centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgenţă "Dr. Alexandru Gafencu" Constanţa, că Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare l-a înştiinţat că astăzi vom depăşi 100.000 de persoane vaccinate într-o singură zi.

"Noi stăm în România extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare", a adăugat şeful statului.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Se va termina in curand, si cu turma de fraieri si ignoranti, care isi baga de bunavoie "otrava mortala" in corp, iar apoi va bate vantul prin platformele si centrele lor demonice!

    1. Pacat ca in tara asta, prostia si ignorantza nu dor! Caci daca ar durea, am vedea pe strazi multi astfel conationali, dandu-se cu capul de pereti, chinuiti fiind de dureri cumplite! Oricum, nu vor scapa tot restul vietii, de chinurile si durerile napraznice ce se vor abate asupra lor, in urma injectarii de bunavoie, cu "otrava mortala din seringa"! Pana la urma, fiecare cobai pe limba lui piere!

      Minți, inventezi și încerci să induci frica. Ca un postac veritabil ce ești.

      Din păcate pentru tine și ceilalți propagandiști care operați pe bursa, eforturile voastre sunt în van. Drept dovadă numărul foarte mare de oameni care s-au vaccinat deja și care se vor vaccina în continuare.  

      Se vede disperarea din mesajele voastre și eșecul lamentabil de care ați dat dovadă. Dacă sunteți plătiți pentru elucubrațiile pe care le debitați zilnic aici sunteți plătiți degeaba. Șomeri scrie pe voi. 

      Esti prost facut gramada!

      Pe tine, cine te-a bagat in seama, bai cacastoare umblatoare? Nu esti altceva, decat un "idiot util si umil" al Sistemului, care pt serviciile prestate, iti arunca si tie, probabil ceva de ros, adica o punga de Aurolac in plus!

      Sigur te-ai privit in oglinda, si apoi ai tras concluzia! In plus, as adauga eu, esti si onanist facut gramada!

      Bine,atunci imi retrag cuvintele,nu esti prost facut gramada,esti prost de bubui!Extrem de prost,extrem de vulgar si mitocan!

      Ma confunzi cu ma-ta si cu tac-tu, pe care i-ai vazut inca de cand erai mic, cum se prostituau pe Centurile patriei, si probabil ai ramas marcat pe viata!

      Vei urma calea lui Cristian.In opinia mea,tu ar fi trebuit sa fii radiat primul.Nimeni nu mai este atat de vulgar si mitocan ca tine pe aici!Si propagandist de doi bani pe deasupra!

      Vezi ce inseamna, daca tac-tu n-a fost castrat inainte de a te procrea? A iesit astfel o catastrofa umana cu intelectul nul!

      Ceasul face:tic-tac!Esti chiar batut in cap daca nu-ti dai seama de acest lucru.

      Da, ceasul face tic-tac, pt ca a sosit ora lui ma-ta sa presteze pe Centura! Apropo, ce tarife are?

      In curand va sosi clipa in care nu vei mai putea posta aici toate cuvintele obscene care iti trec prin creierul ala vulgar!Tic-tac,tic-tac!

      Vai, sa stii ca-mi tremura genunchii de frica, de la amenintarea venita de la un boschetar epileptic ca tine! Hahaha! Mars de aici, bai cacastoare umblatoare!

      Nu trebuie sa-ti fie frica,trebuie sa ai un pic de bun simt!

      Ce "lectii pretioase" tii tu aici, bai deontologule, de fapt mai degraba, ologule intelectual!

    cine mai crede in cifrelor lor ? apa de ploaie !

    Într-o lume normală guvernele lumii se ocupă cu democrația și nivelul de trai, nu fac un titlu de glorie din înțeparea populației.

    Daca nu vă zgârie la rațiune ce fac ăștia înseamnă că ați pășit deja în cealaltă lume. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb