Florin Cîţu anunţă un record în ceea ce priveşte numărul zilnic de vaccinări anti-COVID la nivel naţional

S.B.
Miscellanea / 15 mai 2021

Florin Cîţu anunţă un record în ceea ce priveşte numărul zilnic de vaccinări anti-COVID la nivel naţional

Premierul Florin Cîţu anunţă că sâmbătă s-a înregistrat un record în ceea ce priveşte numărul zilnic de vaccinări anti-COVID la nivel naţional, el precizând că au fost raportate 120.000 de noi vaccinări. El le-a transmis mulţumiri românilor care "au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea", informează news.ro.

"Vreau să le mulţumesc românilor pentru că împreună am trecut printr-un an dificil, împreună am purtat mască, împreună am păstrat distanţarea socială, împreună ne-am vaccinat, vreau să le mulţumesc că au înţeles că avem o campanie de vaccinare care continuă şi astăzi avem un număr record de persoane vaccinate, 120.000 de persoane vaccinate. Campania continuă, românii au înţeles că singura soluţie de ieşire din pandemie o reprezintă vaccinarea", a afirmat Florin Cîţu sâmbătă seară, la intrarea la spectacolul "Dineu cu proşti", de la Teatrul Naţional.

El s-a arătat "fericit" să se afle la spectacolul-pilot care are loc la Teatrul Naţional, arătând că acesta este "un pas important pe care România îl face" către revenirea la normalitate şi subliniind că acest pas este făcut "datorită românilor".

Premierul a explicat că specialiştii au fost cei care au recomandat ca sala să nu fie ocupată sută la sută şi să se poarte masca de protecţie.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. nu vreau sa considerati ca sunt un tip rau.... dar priviti la cateva cazuri din lume unde s-a vaccinat masiv - un exemplu din cele multe: Seychelles - au vaccinat de au innebunit (peste 60% din populatie) si acum se confrunta cu un super-val de infectii covid.... ce? credeati ca big pharma va face bine, nu? nu, ei doar v-au luat de clienti pe timp lung....

    Profesorul Paunescu de la Oncogen Timisoara avea nevoie de doar 5 milioane euro sa isi dezvolta vaccinul care ar fi oferit imunitate 11-17 ani ... dar stai! Big pharma nu agreeaza asemenea concurenta!  

    Deci... e anormal de normal de ce Guvernul Romaniei nu i-a dat maruntisul ala de 5 milioane de euro sa isi dezvolte vaciinul romanesc!  

    Pregatiti-va la toamna si la iarna de un super-dezastru in Romania marca covid .... si asta datorita oilor proaste care se vaccineaza... aparent ca berbecii :) !  

    1. Privim la situația covid din Israel și ne bucurăm. Dacă Seychelles s-au vaccinat cu produse made in China, e problema lor.

      Credem că big-pharma, ca orice altă industrie, vrea să facă profit. Că așa-i în capitalism domnul bancher.  

      Sunteți imunolog? Sunteți așa sigur că la Timișoara s-ar fi putut realiza vaccin? Banii vorbesc domnul bancher. Sunt sigur că pentru un om cu resursele financiare și cu conexiunile dumneavoastră bancare, 5 mega e o nimica toată. Mergeți și investiți în vaccinul românesc, dând astfel o lovitură puternică nemernicilor din big-pharma care vor să facă profit. 

      Acum vreo lună ne asigurați că vaccinul "imediat sau in 2 saptamani sau in 5 ani tot la moarte te duce". Citat cuvânt cu cuvânt din discursul dumneavoastră. Partea cu "imediat" a căzut. La fel și cea cu "2 săptămâni". Astea în ciuda asigurărilor dumneavoastră. Ar mai fi fost de verificat peste 5 ani, dar observ că între timp s-a schimbat termenul limită. 

      P.S. Ce facultate de medicină ați terminat dumneavoastră? 

      E posibil ca unii dintre ei sa se fi vaccinat cu ser fiziologic,le-o fi fost frica sa faca vaccinul dar nu au avut de ales fiindca traiesc din turism.In plus,cine-i controleaza pe ei,orice e posibil iar dupa ce au facut boala nu se mai poate demonstra nimic.

    Nu știu câti s-au vaccinat complet până acum dar cred că nu trece cifra de 17% adică la fel de puțini precum cei care au ieșit și au votat in iarna.

    Restul au dat un Fuck off sincer statului și acestei pandemii. 

    1. Sunteți ofticați că o să se oprească pandemia!

      Sunteți ofticați că o luăm din loc medical , social , economic....la fel că se fac autostrăzi , producem energie , etc

      Lăsați medicii să se ocupe de medicină ! 

      Cum sa se termine pandemia? Tu crezi ca alde Bill Gates au bagat sute de milioane de dolari in virusologie ca sa se termine pandemia? Nu mai bateti campii.. Nu se va intampla NIMIC bun din toata povestea asta. Medicii sa-si faca treaba, sa nu mai faca politica si propaganda vaccinista la televizor.

      Pacalici,pandemia se va tremina dar autostrazi ciuciu

      Ia-ți pastilele.

    efectele propagandei platite : ba se omoara lumea sa se vaccineze si record peste recorduri, multumiri si felicitari , ba s-au vaccinat abia 17 % !

    1. Ia-ți pastilele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb