FLORIN CÎŢU, DESPRE GREVA DE LA METROU: "Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist pierde sinecuri"

S.B.
Politică / 26 martie 2021

"Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist pierde sinecuri"

Premierul Florin Cîţu critică, vineri dimineaţă, protestul de la metrou despre care afirmă că este ilegal. "Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist îşi pierde sinecure", a afirmat premierul, informează news.ro.

PSD a transmis, vineri, că dacă s-ar fi aflat la guvernare în acest moment "cu siguranţă România nu se afla în haosul actual". Social-democraţii acuză actuala guvernare că ştie doar să paseze responsabilitatea. "Guvernaţi sau plecaţi", consideră PSD. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat vineri că speră că Metrorex şi Ministerul Transporturilor vor avea un "dialog rapid şi productiv", astfel înât circulaţia metrourilor să fie reluată cât mai repede. "Înţeleg dacă există nemulţumiri ale angajaţilor de la Metrorex, dar bucureştenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist", consideră primarul general. Vicpremierul Dan Barna afirmă că "organizatorii grevei de astăzi de la metroul bucureştean sunt iresponsabili" şi consideră că "nu poate fi câştigătoare o luptă de pe urma căreia doar nişte lideri de sindicat amorali au de profitat". Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş precizează că "metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie, care compromit ideea de sindicat". Cioloş susţine că singurul motiv pentru care metroul nu funcţionează este "pentru că ministrul Cătălin Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex".

"Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acţiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineaţă", a scris, vineri, Florin Cîţu, pe Facebook.

Potrivit acestuia, "nimeni nu este mai presus de lege".

"Asta i-am transmis domnului ministru şi trebuie să ia măsuri. Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist îşi pierde sinecuri. Am transmis acelaşi mesaj domnului ministru Bode", a mai afirmat premierul.

Acesta se referă la Ion Rădoi, liderul sindicatului de la metrou, fost deputat în perioada 200o - 2004 şi senator în legislatura 2004 - 2008.

Metrorex anunţă că sunt 600 de protestatari şi că va folosi mijloace legale "pentru a opri această ilegalitate".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. sinecurile voastre sint mai bune ? ia mai vedeti-va de barnele voastre din ochi , ca numai de asta va ocupati de cand ati venit cu , inlocuirea sinecurilor cu ale voastre !

    1. Domnule Catu. Mi se pare mier sau ai baut apa filtrata de catre "specialistii" de la Apele Romane,numiti de dumneavoastra desi ei sunt niste BOI.? Vedeti sa nu va pierdeti SILUETA si sa dea doamne fereste vreo DIAREE peste dumneavoastra sau sa va umflati ca un inecat.!

    Banditii astia de guvernanti au scos astazi in prim plan, greva unora de la metrou, ca sa acopere masurile dictatoriale si anticonstitutionale ale criminalului Arafat-Fantomas, demne de intunericul anilor '50! Desigur ca, infractorii si interlopii din fruntea Coloniei, cum este si acest penibil Cîţu se folosesc de astfel de evenimente ""de umplutura" ca sa ascunda ceea ce vor sa faca in Romania, daca romanii vor continua cu vesnica lor atitudine de non-combat: un nou "Experiment Pitesti", de data asta la nivel de neam si tara!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb