FLORIN CÎŢU: "Singura soluţie pentru a dezvolta ţara rămâne liberalismul"

G.B
Politică / 24 ianuarie 2022

Florin Cîţu

Florin Cîţu

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, le-a transmis, astăzi cetăţenilor, în mesajul cu prilejul Zilei Unirii Principatelor Române, că "singura soluţie pentru a dezvolta România, pentru a continua ceea ce au început înaintaşii noştri, rămâne liberalismul", potrivit Digi24.

"24 ianuarie reprezintă mai mult decât Unirea Principatelor Române. Alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al ambelor principate este dovada clară că avem nevoie de unitate pentru a scrie istorie", a scris Florin Cîţu în mesaj.

Liderul liberal le transmite un mesaj românilor: "Dragi români, mesajul meu pentru voi e simplu: singura soluţie pentru a dezvolta România, pentru a continua ceea ce au început înaintaşii noştri, rămâne LIBERALISMUL. La mulţi ani!".

La 24 ianuarie este sărbătorită, în fiecare an, Ziua Unirii Principatelor Române. La 24 ianuarie/5 februarie 1859, Alexandru Ioan Cuza era ales domn şi al Ţării Româneşti, după ce la 5/17 ianuarie 1859 fusese ales domn al Moldovei, realizându-se astfel unirea celor două Principate Române sub conducerea unui singur domnitor. Acest eveniment major în istoria ţării noastre a reprezentat primul pas făcut pentru realizarea unui stat naţional unitar român.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Liberalism? Si cum ramane cu 55% dintre romani care sunt lipsiti de drepturi ale omului printr-un certificat de sorginte fascista care impune niste criterii nemedicale, ne-epidemiologice, dupa cum a fost recunoscut chiar de OMS?

    Nu ai de ce sa discriminezi oamenii care merg in magazine aflate in parcuri comerciale in care fiecare magazin are intrare separata si nu exista alei interioare unice si aglomerate. Pastreaza o forma de testare (dar nu vaccinare fara test) doar pentru restaurante, sali de sport, saune, piscine. 

    1. Cand FASCISTII vorbesc,Romanii TAC. Ce a insemnat LIBERALISMUL pentru Romani in cei doi ani in care IOHANNIS si "guvernele lui" au condus Romania.?PREDAREA SUVERANITATII Romaniei si bagarea in IOBAGIE a Romanilor. TRATAREA Romanilor ca niste VITE ,inchise in STAUL. IMRUMUTAREA TARII cu peste 30 de miliarde de euro,care ne duce aproape de INSOLVENTA TARII. BATJOCORIREA BISERICII SECULARE a Romanieui,(lovind chiar in MATRICEA poporului nostru). SARACIREA POPULATIEI care o duce mai rau ca pe timpul lui CEAUSESCU. UCIDEREA a 60000 de romani cica morti de covid (lucru nedovedit stiintific prin neefectuarea de AUTOPSII si a circa 300000 de romani MORTI din cauza faptului ca nu au mai fost primiti in spitale care sufereau de alte boli cronice. Mai nou,daca KGBistul PUTIN v-a ataca UKRAINA,Romania v-a fi si ea VULNERABILA intrucat BOLSEVICII,nu se vor lasa si vor DISTRUGE SCUTUL de la DEVESELU VULNERABIL in fata RACHETELOR HIPERSONICE care fac 3 minute din CRIMEEA pana in Romania. Asa ca CATU,sa nu le mai VORBEASCA Romanilor despre BINEFACERILE LIBERALISMULUI ca nu toti ROMANII sunt DROGATI. IN rest. LA MULTI ani ROMANI ORIUNDE va AFLATI de ZIUA MICI UNIRI,pe care POLITICIENII de DREAPTA nu o mai SARBATORESC impreuna cu ROMANII,de FRICA.!

      Sunt vremuri nashpa, pandemie, rusii si cu toate astea, avem nevoie si de putina destindere. Citu este un comic vestit al ecranului iar aparitiile si declaratiile lui ne fac sa ne mai destindem. Mai ales ca nu mai avem emisiuni cu Divertis sau alti meseriasi in divertisment.

    Cu pseudocaricatura de piață concurențială : marca liberală de baltă ....

    1. Cel mai rau de pe lume este competitia si concurenta! Cooperarea si ajutorul reciproc duce la abundenta.

    da, mai prietene, mai....

    sunt de acord Florine! 

    dar ce liberalism ???  

    voi va dati seama ca din esuarea dictatoriala a PNL si PSD (din ultimii 2 ani cu asa-zisa pandemie) isi vor trage sevele miscari autoritariste ?!?!?!!?  

    va zic o vorba din viitor catre prezent: renuntati imediat la orice masura dictatoriala (ex: eliminati integral certificatul verde, alte masuri) tocmai pentru a preveni grava alunecare politica catre autoritarism real (nu mascat, ca acum) din 2024 incolo !  

    Folositi circulatia Omicron pentru a iesi din actuala blocada sanitar-dictatoriala si reveniti la normalitatea pre-2020 , va rog!  

    E singura sansa pe care Romania o are... deja aproape 60% dintre romani ar sustine un partid nationalist ! Voi va dati seama ce bomba sociala v-a crescut sub fund ????  

    Reveniti cat mai repede la normalitatea pre-2020 de dragul echilibrului politic viitor din Romania!  

    mesaj comun pt psd si pnl: renuntati la principiile dictaturii sanitare , nu mai hraniti bestia extremismului de dincolo de 2024 !!!!!!!!!  

    redeveniti prieteni cu poporul intr-o atmosfera de echilibru democratic.  

    reveniti in albia juridica a Constitutiei Romaniei si Cartei Drepturilor Omului!  

    nu va agreseaza nimeni, nu exista soldati hibrizi rusi care va agreseaza online (cum abera d-nul Dincu) ...va faceti singur rau, mai! Si conduceti lent Romania catre un sistem autoritarist real si fatis din 2024 incolo!  

    nu mai hraniti extremismele , va rog eu frumos!

    cauzele sunt la voi, nu in alta parte!  

    1. nu mai tratati poporul roman ca pe o vita pe care trebuie sa o bati sa danseze cum vreti voi!

      un popor se trateaza cu dragoste si respect, nu cu ciomagul pe spinare!  

      voi ce oameni sunteti ?  

      nu ati avut si voi bunici la tara?  

      nu stiti de la ei ca daca bati calul la un moment dat calul se revolta si iti da cu copita la tampla !?!?!?!?!?!  

      nu mai bateti calul numit Romania!  

    Da, domnule Câțu, poate că Liberalismul va salva și va dezvolta țara aceasta. Dar cu o mențiune, nu Liberalismul tău. Pentru că Liberalismul nu implica studii universitare făcute si plătite din bani cu proveniență incertă ca să mă exprim decent. Liberalismul nu are nimic în comun cu atacul împotriva monedei naționale din toate pozițiile și funcțiile deținute până în prezent. Și mai ales Liberalismul nu îți scuză apucăturile și tendințele mini-dictatoriale ale unei persoane avide de control. Oricum, se poate constata unde am ajuns cu acest Liberalism închipuit doar de unii.

    Ne-am lamurit cu voi...!!!

    Doctorate fake...!!!..ministri liberali fara scoala si abonati la contracte grase cu statul...!!! 

    Vorbiti de liberalism..dar niciunul dintre voi nu ati avut o firma mica la viata voastra...ati fost angajati la stat sau in Regii..pe bani multi....!!! 

    In doi ani de liberalism s-a vazut nivelul vostru de pregatire profesionala....!!! 

    Primul lucru care l-ati facut cand ati ajuns la putere a fost sa deblocati posturile de bugetari..sa va angajati neamurile si prietenii...Asta da ...liberalism...cu salariu de la stat.. 

    Ati promis taierea pensiilor speciale......si nu s-a intamplat....!!!... 

    Sunteti si incompetenti si mincinosi... 

    Cu asemenea specimene in PNL...distrugeti liberalismul.......!!!! 

    1. Ohooo, am si uitat ca dupa ce au venit la guvernare si au dat pe toti pesedeii afara (si pe cei nepesedei, dar incomozi), au angajat mult mai multi decat au dat afara, aparatul bugetar a crescut enorm. Asta mi se pare jucarie pe langa modul in care Citu m-a umilit in ultimele 6 luni prin incalcarea nelegala a drepturilor mele. OM care NU S-A INFECTAT SI NICI NU SE VA INFECTA. Dar nici nu ma voi vaccina cu aceste terapii inainte sa isi spuna ultimul cuvant comunitatea medicala.

    poate libertarianismul, ca sunteti toti niste paraziti comunistoizi care v-ati batut joc de firmele private in pandemie.

    IMPLEMENTAT LA ENERGIE A DAT Kix .

    conf carui principiu nu ai dat datoria?

    Conf carui principiu ai facut liberalizarea negandita a preturilor la energie? 

    Trebuie sa platesti in fata legii si cred ca o vei face in maxim un an

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb