FLORIN ROMAN, DUPĂ CE CIOLACU A ACUZAT PNL DE TUNURI: "Serios? Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost?"

J.P.
Politică / 12 august 2020

"Serios? Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost?"

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a reacţionat după ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, a acuzat Guvernul PNL de tunuri, făcând referire la Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, foşti preşedinţi ai PSD cu probleme penale. Roman l-a sfătuit pe Ciolacu să nu sape groapa altuia ca să nu cadă singur în ea, conform news.ro.

"V-am auzit vorbind de tunuri. Chiar aşa? Voi vorbiţi de tunuri, stimaţi colegi? E adevărat, am citit şi eu raportul Curţii de Conturi, sunt 165 de pagini. Cred că unui lider PSD îi e greu să citească 165 de pagini şi nu vreau să se supere nimeni dar dacă mă gândesc de la Dăncilă încoace e greu cu cititul. Nu cred că aţi citit acel raport cap-coadă", a afirmat Florin Roman.

El crede că românii pun sinonim între PSD şi hoţie şi a reamintit că doi foşti lideri social-democraţi, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, au fost condamnaţi la închisoare.

"Oamenii care au avut hoţia în sânge nu şi-o pot scoate în veci. Când aud că vorbiţi de hoţie vă rog frumos întrebaţi-i pe români şi o să vedeţi că pun sinomin între PSD şi hoţie. Vorbiţi de puşcărie. Serios? Adrian Năstase al cui preşedinte a fost? Dar Liviu Dragnea al cui preşedinte a fost? Al dumneavoastră, stimaţi colegi. Cei care v-au condus au ajuns în puşcărie şi domnule Ciolacu nu vorbiţi de funie în casa spânzuratului sau nu săpaţi groapa altuia că, spune un vechi proverb, s-ar putea să picaţi dumneavoastră în ea", a mai afirmat deputatul Florin Roman.

"V-au interesat doar alegerile, furturile şi cât mai multe funcţii pentru rude şi clientela din partid, dar pentru români nimic", a acuzat, mierucri, în Parlament, Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. n-avea nici o grija ca nu va sapa nici o groapa tiganul , ca-i de-al vostru pentru straini , nu pentru tara .si la urma urmei ce-ai vrea , nici macar sa spuna cu juma' de gura , asa de forma pe facebook sau tv ?

    urmasul lui bratianu!!...wow!! ipochimenul asta e urmasul lui bratianu!

    1. Da , cred ca ai fost un mare admirator a lui Bratianu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb