FLORINEL STANCU,PSD: "Schimbarea în bine a spitalelor municipale din Craiova trebuie urmată şi de alte oraşe din ţară"

A.C.
Politică / 25 aprilie 2017

"Schimbarea în bine a spitalelor municipale din Craiova trebuie urmată şi de alte oraşe din ţară"

Florinel Stancu, deputat PSD, a susţinut astăzi, în timpul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor, că "schimbarea în bine a spitalelor municipale din Craiova trebuie urmată şi de alte oraşe din ţară", potrivit unui comunicat de presă.Stancu a declarat: "Astăzi voi vorbi despre sistemul de sănătate. Părerea mea este că un corp sănătos este produsul unei minţi sănătoase, iar un sistem de sănătate mai bun înseamnă acţiuni concrete: spitale renovate, aparatură modernă, medici bine plătiţi, programe de prevenţie şi promovare a sănătăţii. Câte puţin din toate aceste lucruri s-au întâmplat în municipiul Craiova în ultimii patru ani. Sănătatea a fost o prioritate în mandatul doamnei Lia Olguţa Vasilescu. Trei spitale au fost reabilitate şi unul nou este gata pentru a fi dat în exploatare. Eu nu adaug, nu comentez, ci doar redau ce a reuşit să facă un om care şi-a dorit cu adevărat schimbarea pentru cetăţeni".

Potrivit sursei citate, în anul 2013, Primăria Craiova a demarat formalităţile pentru construcţia unui spital municipal la standarde europene, iar din luna iunie anul curent craiovenii se vor putea trata în el. În plus, Clinica Medicală 1 a Spitalului Filantropia din Craiova a fost reabilitată în totalitate. Aceasta tratează anual 3 mii de persoane din Dolj, dar şi din celelalte judeţe ale Olteniei. Secţia de copii a Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" arată ca în occident după ce autorităţile locale au hotărât să investească în ea. Exemplele pot continua. Ele sunt realizări incontestabile.

Deputatul doljean a precizat: "Doamna primar nu a stat la discuţii, nu a aşteptat ajutoare de la Bucureşti, ci pur şi simplu a investit în infrastructura de sănătate şi a demonstrat că autorităţile locale pot să schimbe lucrurile în bine. Toate oraşele mari au posibilitatea să facă la fel. Asta înseamnă că-ţi pasă de soarta oamenilor. În acelaşi timp, Ministerul Sănătăţii are nevoie de ajutorul nostru. Echipa de acolo trebuie să rezolve problema asigurării cu medicamente, a vaccinării, să continue schimbările din sistem fără abateri. Guvernul, în asamblul său, trebuie să demareze cât mai rapid construcţiile spitalelor regionale".

Florinel Stancu a conchis spunând că "aşa chiar nu se va mai lăsa nici un argument credibil contestatarilor de serviciu care se mulţumesc doar să se întreacă în acuzaţii fără rezultate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb