FOCŞANI Holcim investeşte 15.000 de euro în reabilitarea unui teren de sport

Alexandru Costea
Companii #Construcţii / 28 aprilie 2015

Holcim investeşte 15.000 de euro în reabilitarea unui teren de sport

Holcim România a inaugurat, ieri, noul teren de sport al Colegiului Naţional "Alexandru Ioan Cuza", reabilitat în urma unei investiţii de 15.000 de euro, arată un comunicat remis redacţiei.

În toamna anului 2014, Holcim România a demarat pe pagina oficială de Facebook concursul "Holcim îţi premiază şcoala cu un teren de nota 10!", sub umbrela proiectului "Şcoala Zidarilor". La finalul acestuia, o şcoală din România urma să câştige reabilitarea unui teren de sport în limita unui buget de 15.000 de euro. Aproximativ 100 de şcoli s-au înscris în concurs şi peste 100.000 de persoane s-au implicat în procesul public de votare, care a generat mii de comentarii şi distribuiri pe Facebook. Şcoala care a obţinut cele mai multe voturi şi care a beneficiat de reabilitarea terenului de sport este Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" (CNAIC) din Focşani, Vrancea.

Iniţiativa de reabilitare a terenului de sport face parte din programul Şcoala Zidarilor, un program gratuit de formare profesională oferit de Holcim România, conceput şi dezvoltat special pentru meşterii care îşi doresc o specializare în domeniu şi dobândirea de cunoştinţe noi privind cele mai noi tehnici în construcţii şi cele mai bune materiale utilizate în lucrările de zidărie. Holcim România a lansat proiectul Şcoala Zidarilor în 2012, iar de atunci a instruit aproximativ 550 de zidari. Absolvenţii Şcolii Zidarilor au posibilitatea de a obţine un certificat oficial de competenţe de la Autoritatea Naţională pentru Calificări.

Holcim România deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Alesd, o staţie de măcinare şi un terminal de ciment la Turda, 14 staţii ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi un terminal de ciment în Bucureşti. Holcim România are aproximativ 800 de angajaţi. Holcim este unul dintre cei mai importanţi furnizori de ciment şi agregate (nisip şi pietriş), betoane şi asfalt, precum şi servicii conexe. Grupul deţine participaţii minoritare şi majoritare în aproximativ 70 de ţări, pe toate continentele.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb