Fondatorii International Alexander Holding au preluat 25% din acţiunile Moov Leasing

F.D.
Companii / 21 noiembrie 2023

Fondatorii International Alexander Holding au preluat 25% din acţiunile Moov Leasing

Loredana şi Simion Apreutese, fondatorii grupurilor de firme ce fac parte din International Alexander Holding, intră în acţionariatul platformei româneşti de mobilitate Moov Leasing, preluând 25% din acţiunile companiei. Astfel, Moov Leasing a ajuns la o evaluare de 10 milioane de euro şi are planuri ambiţioase de dezvoltare, conform unui comunicat de presă al companiei.

Moov Leasing este o platformă de mobilitate 100% digitală, all-in-one, fondată de către Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing şi Mircea Dihel, fost CEO al Ţiriac Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing operaţional persoanelor fizice, PFA-urilor, antreprenorilor şi companiilor, într-un mod simplu, rapid şi flexibil. Platforma a devenit funcţională în iulie 2023, fiind lansată oficial pe 15 noiembrie.

Fondat în urmă cu 20 de ani, International Alexander Holding (IAH) este un business de familie cu capital 100% românesc, integrator independent 4PL de servicii de transport, logistică integrată, producţie şi real estate.

"Am intrat cu încredere şi entuziasm în acţionariatul Moov, fiind nu doar o companie de leasing operaţional, ci şi un integrator facil de soluţii de tehnologie, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice. Într-o piaţă concurenţială şi un ritm de viaţă dinamic, serviciile uşor accesibile, prietenoase şi transparente vor fi cu siguranţă un diferenţiator puternic", spun Loredana şi Simion Apreutese, acţionarii International Alexander Holding.

Platforma Moov permite o personalizare completă a pachetului de leasing: clienţii aleg durata contractului şi serviciile dorite. În plus, au posibilitatea de a adăuga servicii, de a schimba sau de a cumpăra maşina pe parcursul contractului, dar şi să renunţe oricând la acesta, fără povara unui angajament financiar pe termen lung. Procesul de aprobare şi semnare a contractului durează mai puţin de 10 minute şi poate fi realizat direct de pe laptop, şi, în curând, din aplicaţia mobilă Moov Leasing.

Rata fixă lunară, deductibilă integral pentru persoanele juridice, oferă clienţilor acces la o gamă largă de soluţii de mobilitate în funcţie de preferinţe: asigurări, taxe, rovinietă, întreţinere completă, asistenţă rutieră, managementul anvelopelor şi multe altele.

"Moov Leasing este compania de leasing adaptată tehnologiilor actuale, o platformă complexă şi o alternativă perfectă pentru aşteptările şi nevoile cumpărătorilor de maşini. Considerăm că a venit vremea ca atât firmele mici şi mijlocii, cât şi persoanele fizice să poată avea acces acum, prin Moov Leasing, la avantajele leasingului operaţional. Ne bucurăm că International Alexander Holding ni s-a alăturat ca partener, având o reputaţie solidă şi o experienţă valoroasă de business, ceea ce ne face mai puternici şi mai încrezători în viziunea noastră", afirmă Mircea Dihel, cofondator Moov Leasing.

Până la finalul anului, Moov Leasing va înregistra active în valoare de 15 milioane de euro, ţinta fiind ca, în următorii trei ani, volumul finanţărilor să ajungă la 100 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb