Fondatorul Sameday Courier investeşte într-o franciză RE/MAX în Bucureşti

Cristina Radu
Companii #Construcţii / 4 iulie 2017

Octavian Bădescu, fondatorul Sameday Courier

Octavian Bădescu, fondatorul Sameday Courier

RE/MAX România, companie care activează în domeniul în real-estate, inaugurează o nouă franciză în capitală, potrivit unui comunicat trimis de firmă. Noua franciză, RE/MAX Freedom Group, va fi activă începând din august şi este deţinută de către Octavian Bădescu, fondator al proiectelor Sameday Courier şi Retailplus Eastern Europe.

Octavian Bădescu a afirmat: "Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut în ultimii ani pentru piaţa de real estate, mai ales pentru segmentul rezidenţial...Am analizat această oportunitate de peste jumătate de an, informându-mă la un nivel destul de detaliat cu privire la piaţa internă şi la evoluţiile de la nivel internaţional, în special ale brandului RE/MAX".

Octavian Bădescu a adăugat: "Pe o piaţă atât de efervescentă cum este cea de real estate, există o nevoie atât a vânzătorilor, cât şi a cumpărătorilor pentru servicii de consultanţă imobiliară de calitate. Din acest motiv, filosofia RE/MAX vizând reprezentarea exclusivă, lucrul în serviciul vânzătorilor şi oferirea unor servicii implicite comisionate cu 0% la cumpărători, poate fi cheia pentru încredere şi profesionalism în această activitate".

Potrivit afirmaţiilor sale, antreprenorul îşi propune ca în următorii 8 ani RE/MAX Freedom Group să depăşească ca anvergură proiectele sale precedente. RE/MAX îşi continuă expansiunea odată cu noua franciză inaugurată, punând accent pe Bucureşti, principalul pol de dezvoltare imobiliară al ţării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani.

Acesta a subliniat că pe piaţa imobiliară locală există un potenţial semnificativ, ţinând cont de caracteristicile pieţei, nevoile vizând un serviciu de calitate şi peisajul concurenţial. Acesta este de părere că piaţa imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult şi că agenţii imobiliari vor învăţa care este modul corect de abordare a clientului, treptat fiind percepuţi ca profesionişti în domeniu, nu doar ca persoane care intermediază o tranzacţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb