FORŢA DREPTEI Oficial, Ludovic Orban are partid

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 18 februarie 2022

Oficial, Ludovic Orban are partid

Ludovic Orban este, din nou, liderul unui partid. Forţa Dreptei a devenit, oficial, partid politic, poate să primească membri şi să înfiinţeze structuri locale, au anunţat liderii noii formaţiuni, după ce a primit personalitate juridică. Ludovic Orban a afirmat că Forţa Dreptei este o construcţie pe termen lung, care nu se gândeşte doar la alegerile din 2024 şi că, la ora actuală, există mii de oameni care şi-au exprimat intenţia de a adera la Forţa Dreptei: "Noi am ales Opoziţia, lupta cu o putere nedreaptă, care şi-a trădat electoratul şi care nu acţionează în interesul cetăţeanului român, ci doar în interesul clientelei sale. Forţa Dreptei se angajează să îi reprezinte pe toţi aceia, peste 6 milioane şi jumătate dintre români, care au sperat că Iohannis va aduce civilizaţie, va aduce dezvoltare, democraţie şi respect pentru drepturile cetăţenilor şi care au fost trădaţi de Iohannis, care în loc să aducă ce a promis românilor a readus PSD la putere".

Ludovic Orban a afirmat că noul partid se bazează pe un liberalism conservator, fiind asemănători, ca doctrină politică, cu Partidul Republican din SUA, cu Partidul Conservator din Marea Britanie şi cu Uniunea pentru Mişcarea Populară din Franţa şi având multe similarităţi cu creştin-democraţii germani: "Practicăm un liberalism care continuă tradiţia PNL, un liberalism naţional, puternic ancorat în tradiţiile şi valorile specifice ale poporului roman. La ora actuală, există mii de oameni care şi-au exprimat intenţia de a adera la Forţa Dreptei. Îi aşteptăm pe toţi liberalii de caracter, pe toţi liberalii din PNL care nu acceptă acest compromis major care a înroşit la faţă PNL, nu de ruşine ci din cauza vecinătăţii. Aşteptăm oamenii care nu au făcut politică până acum".

Orban a pierdut anul trecut alegerile interne din PNL, pentru şefia partidului, după care a decis să demisioneze atât din partid cât şi din fruntea Camerei Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. aceeasi valoare ca si el .... ZERO

    Și'că dacă nu aduci un sobor de preoți în frunte cu

    Teodosie să sfințească partidul, în 2024 nu ai nici-o

    șansă să treci de 5%. !!! 

    "Aşteptăm oamenii care nu au făcut politică până acum":-)...pai de ce ar venii acei oameni la unul care a facut NUMAI politica pana acum:-)?

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb