Forum dedicat dezbaterilor pe teme europene la Parlament

E.D.
Internaţional / 8 martie 2014

Forumul anual dedicat dezbaterilor pe teme europene, EUROSFAT, va avea loc pe 7 aprilie la Palatul Parlamentului, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, printre invitaţii confirmaţi la acest eveniment se numără Guy Verhofstadt, preşedintele ALDE şi candidat la preşedinţia Comisiei Europene, şi comisarul european Dacian Cioloş.

"Scopul evenimentului este de a reuni reprezentanţi politici, mediul de afaceri, societatea civilă şi cetăţenii interesaţi pentru a contura poziţiile dar şi aşteptările pe care aceştia le au faţă de Uniunea Europeană. În preajma alegerilor europene, cei care activează în domeniul politicilor europene sunt invitaţi să realizeze un bilanţ al ultimilor ani şi să enunţe recomandări pentru noii europarlamentari şi pentru noua Comisie Europeană", se arată în comunicat.

EUROSFAT 2014 va consta din două reuniuni plenare şi din şase ateliere. Reuniunea plenară de deschidere va avea ca temă centrală alegerile europene şi modalităţile de ameliorare a procesului electoral, în timp ce cea de închidere va constitui o dezbatere între lideri ai partidelor politice europene. Aceştia vor avea şansa sa îşi prezinte viziune despre viitorul UE, în contextul alegerilor europene şi al alegerii unui nou preşedinte al Comisiei Europene.

Atelierele EUROSFAT 2014 se vor grupa în dezbateri cu candidaţi şi dezbateri cu experţi. Dezbaterile cu candidaţi vor urmări să aducă în prim plan viziunile şi programele politice ale candidaţilor români care se vor confrunta în campania pentru alegerile europarlamentare. Pe de altă parte, dezbaterile cu experţi vor oferi aportul societăţii civile şi al experţilor în politici publice la anumite probleme specifice care vizează poziţionarea României în cadrul Uniunii Europene.

EUROSFAT 2014 este organizat de Europuls şi Centrul Român de Politici Europene sub înaltul patronaj al Parlamentului European, preşedinţiei elene a Consiliului UE şi a Camerei Deputaţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb