Forumul Construcţiilor 2023 - De ce Digitalizarea este soluţia pentru constructori?

Companii #Construcţii / 30 august 2023

Forumul Construcţiilor 2023 - De ce Digitalizarea este soluţia pentru constructori?

După succesul Conferinţei Construcţiile - "Motorul economiei în 2023' din 09 februarie, echipa eDevize organizează unul dintre cele mai importante evenimente pentru piaţa construcţiilor, Forumul construcţiilor.

eDevize este unul din pilonii importanţi ai procesului de digitalizare în construcţii, implicându-se încă din anul 2020 în ceea ce înseamnă automatizarea fluxurilor de ofertare.

Forumul Construcţiilor va aduce împreună cei mai importanţi reprezentanţi ai sectorului - în cele două zile de eveniment, şi va pune la dispoziţia participanţilor informaţii relevante, pe care să le poată folosi în activitatea desfăşurată şi cu ajutorul cărora să îşi poată accelera creşterea afacerii.

Înscrie-te acum

De ce este necesară participarea dumneavoastră la Forumul Construcţiilor 2023?

Anul 2023 a debutat cu alocări de fonduri - precum cele din Programul naţional de investiţii "Anghel Saligny" şi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru multe proiecte, dar se menţine o incertitudine asupra faptului că ar putea fi suficiente resursele umane şi materiale pentru ca proiectele începute să fie şi duse la bun sfârşit.

În 9 februarie a avut loc Conferinţa "Construcţiile - "motorul' economiei în 2023', organizată de către echipa eDevize.ro.

La eveniment, Cristian Erbaşu, Cătălin Vişan, Executive Director la Concelex, Attila Puskas, Director de contractări la Kesz Construcţii, Cătălin Podaru, CEO la Leviatan, şi Florin Manoloiu, COO la eDevize.ro au prezentat informaţii şi noutăţi relevante prin care au pus în discuţie această problemă către publicul format din 160 de companii.

Într-un context în care valoarea adusă de domeniul construcţiilor reprezintă un procent de 7% din PIB-ul României, alocarea resurselor necesare devine şi mai stringentă pentru a rămâne "'motorul'' economiei.

Mai multe informaţii legate de sectorul construcţiilor ca parte din PIB-ul României, puteţi afla descărcând prezentarea şi/ sau ascultând discursul COO-ului eDevize.ro, Florin Manoloiu, din timpul Conferinţei "Construcţiile - "motorul' economiei în 2023'.

Productivitatea angajatului în sectorul construcţiilor este, de cele mai multe ori, scăzută, în special din cauza faptului că operaţiunile companiei nu sunt suficient de automatizate. Fără a creşte productivitatea, proiectele nu se pot finaliza.

În plus, România are în continuare o mare problemă cu forţa de muncă, chiar dacă au crescut salariile minime pentru firmele care deţin CAEN de construcţii. O soluţie la această problemă este creşterea productivităţii pentru forţa de muncă existentă, iar cel mai sigur mod de a realiza această creştere este digitalizarea tuturor proceselor din companie.

Pe lângă cele menţionate, procesele de digitalizare şi de creştere a productivităţii devin chiar mai importante în cazul în care se vor anula facilităţile fiscale de care beneficiază companiile cu CAEN de construcţii. Angajatorii nu îşi vor mai putea permite să menţină acelaşi număr de muncitori pentru execuţia lucrărilor, şi nicidecum să îl crească.

Echipa eDevize.ro vine în sprijinul companiilor de construcţii şi proiectare cu informări corecte şi creare de noi oportunităţi, aspecte care pot accelera digitalizarea şi, în consecinţă pot susţine creşterea afacerilor într-un mod sustenabil şi predictibil.

Forumul construcţiilor 2023 crează un cadru perfect pentru obţinerea informaţiilor esenţiale ce vor contribui semnificativ la dezvoltarea sectorului construcţiilor, având în acelaşi timp un impact pozitiv asupra afacerii tale.

Nu rata ocazia de a participa!

Înscrie-te acum

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb