FOSTUL PRIMAR AL TIMIŞOAREI: "Nu mai acceptăm restricţii aberante"

A.P.
Politică / 29 martie 2021

"Nu mai acceptăm restricţii aberante"

Fostul primar al municipiului Timişoara Nicolae Robu a criticat restricţiile şi a afirmat că închiderea magazinelor la ora 18.00 este o "idee debilă". Robu a făcut apel la guvernanţi şi a cerut: "Lăsaţi-ne să ne plimbăm", "Lăsaţi-ne să facem sport", potrivit news.ro.

"Incompetenţa este dusă prea departe! Nu mai acceptăm restricţii aberante! Lăsaţi-ne să ne facem cumpărăturile când ne este la îndemână şi magazinele deschise cât doresc administratorii lor! Cu număr de persoane controlat înăuntru, asta e cu sens şi cu măşti, de acord şi cu asta! Şi veţi vedea că nr de îmbolnăviri nu va creşte! Va creşte, în schimb, dacă le închideţi la ora 18.00, idee pur şi simplu debilă! Lăsaţi-ne să ne plimbăm cât vrem şi unde vrem, fie şi cu mască - deşi e demonstrat că în aer liber masca nu-şi are rostul! Şi veţi vedea că nr de îmbolnăviri nu va creşte! Ne veţi îmbolnăvi, în schimb, de alte boli, veţi afecta dezvoltarea biologică normală a copiilor noştri, ţinându-ne închişi, frustrându-ne de aer liber şi de soare! Lăsaţi-ne să facem sport! Şi veţi vedea că nr de îmbolnăviri nu va creşte! Ne veţi îmbolnăvi, în schimb, de alte boli, de bolile sedentarismului, ne veţi face obezi, etc., veţi afecta dezvoltarea biologică normală a copiilor noştri, dacă ne împiedicaţi să facem sport", a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Fostu edil a afirmat că angajatorii şi angajaţii trebuie să fie ajutaţi.

"Concentraţi-vă pe respectarea normelor la locurile de muncă! Ajutaţi-i acolo pe angajatori şi pe angajaţi! Voi refuzaţi să faceţi studii ştiinţifice, pentru că vă place să acţionaţi discreţionar! Studiile v-ar arăta cât de fără sens sunt măsurile pe care le luaţi! Uitaţi-vă nu ce se întâmplă la Paris, unde măsurile din care vă inspiraţi nu produc niciun rezultat! Ba da, un rezultat produc: scot oamenii în stradă! Vreţi asta şi la noi?! Uitaţi-vă ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii, în state precum Texas, Florida, etc, unde se trăieşte normal, doar cu câteva obligaţii logice impuse de autorităţi, acceptate de toată lumea tocmai pt că sunt logice! Acolo sunt rezultate de imitat, din ce fac cei de-acolo trebuie să ne inspirăm!", a scris Robu.

Câteva sute de oameni, majoritatea fără masca de protecţie, au protestat faţă de măsurile de restricţie, în noaptea de duminică spre luni. Aceştia s-au adunat în Piaţa Victoriei, după miezul nopţii, iar de acolo, sub supravegherea jandarmilor şi poliţiştilor, au plecat spre Prefectura Timiş, apoi s-au întors pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane unde au îngenunchiat pe trepte şi au rostit o rugăciune.

Ulterior, protestatarii au plecat în marş în faţa locuinţei primarului municipiului Timişoara, Dominic Fritz, unde au cerut demisia edilului.

Zeci de poliţişti şi jandarmi au supravegheat mulţimea, iar acţiunea s-a încheiat fără incidente majore.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. DOMNILOR PNListi care inca aveti JUDECATA intreaga,iubiti Romania si Romanii,iar ca PNL,iesiti aparati PNL,atat de NEOMARXISTII de la USR-PLUS,de "SPECIALISTII' din medicina,care prin moartea in spitale a zeci de mii de romani,dupa tratamentul cu "legatul de pat","tratarea bolnavilor cu medicamente care ii duc la cimitir","izolarea bolnavilor de covid in spitale de tip cazarma",dar mai ales de"invataturile" ",MUSULMANULUI ARAFAT,care practic a devenit 'Seful specialistilor din sanatate".Prin vointa de neclintit a STRAINULUI de la Cotroceni,care din PROSTIE,VANITATE si URA fata de o parte din Romani,v-a adus pe cap NEOMARXISTII, ca sa va distruga.Daca adevaratii PNListi nu vor lua pozitie si isi vor apara Partidul,chiar de colegii lor care se cred calare pe "calul ",lui DON QIJOTE si care prin actiunile lor ,facand front comun cu NEOMARXISTII din USR_PLUS,vor duce la pieirea PNL dupa modelul PNT.Sunt multe minti luminate in PNL si am convingerea ca acestia vor actiona si vor rezona cu poporu.Domnilor din PNL,CEAUSESCU,s-a bazat pe un APARAT REPRESIV mult mai mare decat cel pe care se bazeaza azi actualii guvernanti si ati vazut cum l-au maturat romanii si a sfarsit cum a sfarsit.Si apropo despre POLITIE si JANDARMI. Politia,este demilitarizata si va spun ca in curand v-a pactiza cu poporul.JANDARMERIA,este compusa in majoritate din subofiteri recrutati din sursa externa,toti angajati pe baza de pile.Si acum cum sa cunoasca acesti oameni legea,ei,cunosc decat BATA si CATUSELE,pentru ca atat au fost instruiti.Ce vreau sa le spun JANDARMILOR. Domnilor,cand ati depus JURAMANTUL MILITAR,ati JURAT CREDINTA,PATRIEI si POPORULUI si nu unor CONDUCATORI VREMELNICI,care am vazut ca dupa evenimentele din 10 august,vroiau sa va bage la PUSCARIE. Asa ca,ACIONATI in BAZA LEGILOR si nu in BAZA un ORDINE care nu REASPECTA LEGEA. Daca nu stiti,aflati ca sunt ordine pe care puteti sa refuzati sa le executati. Va asigur ca daca o sa incepeti sa actionati impotriva ROMANILOR,demonstranti,voi chiar o sa ajungeti la PUSCARIE (vedeti ce patesc politistii care au batut cei doi cetateni care in urma batailor au decedat},intrucat PUTEREA,este la POPOR si nu la niste SLUGI care au TRADAT TARA si POPORU.!

    numai un rob poate sa se milogeasca cu mana intinsa , lasati-ne sa ne plimbam , lasati-ne sa ne lasati , milogilor !

    Poate cineva sa argumenteze ca omul nu are dreptate?

    Care e motivatia argumentata a restrictiilor astora? 

    Adica, nu avem transmisie la locul de munca sau in scoli dar avem pe strada si in parc? 

    Poate ar fi util daca ar recunoaste adevarul: "nu ne permitem sa inchidem locuri de munca asa ca ne asumam cazurile ce apar acolo si atunci suflam si-n iaurt in restul situatiilor". De fapt, eu nu prea am auzit de masuri specifice locurilor de munca. Exista reguli specifice pentru locuri de munca aglomerate, cu mai multi oameni sau cu densitate mare? Unde? 

    scarbele astea m-au facut sa fiu de acord cu robu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb