FOTBAL ŞI BANI Finala pentru locul 2

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 20 noiembrie 2018

Finala pentru locul 2
  • document ataşat Clasament
    apasă aici pentru a descărca.

    Echipa naţională de fotbal va disputa astăzi ultimul meci din cadrul grupelor Ligii Naţiunilor. Partida din Muntenegru, care va începe la ora 21.45, este o adevărată finală pentru poziţia a doua din grupă, chiar dacă la nivel teoretic tricolorii pot spera şi la prima poziţie, în cazul unei victorii a lor la Podgorica şi a unui semieşec al Serbiei în meciul cu Lituania.

    Chiar dacă în sport doar locul 1 contează, de această dată şi poziţia a doua este una interesantă din perspectiva viitorului imediat. Echipele cel mai bine clasate în grupele din Seria C a Ligii Naţiunilor, care nu obţin calificarea la turneul final prin intermediul preliminariilor, vor disputa un play-off, în martie 2020, care oferă şansa participării la Euro. Cele patru echipe vor juca semifinale într-o singură manşă, la fel se va juca şi finala, iar învingătoarea va merge la Campionatul European. Locul 2 este extra-şansa pentru a ajunge la Euro, în cazul în care tricolorii nu vor obţine calificarea prin intermediul preliminariilor "clasice".

    Selecţionerul Cosmin Contra este mulţumit de evoluţia tricolorilor din ultimul meci şi are speranţe pentru un rezultat pozitiv şi în ultimul: "În general, toţi jucătorii au jucat foarte bine, sunt foarte mulţumit de felul în care au arătat în multe momente. Mai avem unele probleme cu pasele în spate, spre portarul propriu, dar sperăm pe viitor să le eliminăm. Poţi obţine un rezultat de egalitate dacă mergi să câştigi. Dacă vom avea aceeaşi atitudine, acelaşi spirit în Muntenegru vom câştiga. Minuni au fost şi pot exista. Dacă lituanienii vor alerga atât de mult ca la Ploieşti şi vor fi agresivi, de ce nu ar obţine un rezultat bun în Serbia? Trebuie să ne pregătim pentru o finală. Avem pe bancă jucători care pot intra fără probleme în Muntenegru, o să mă gândesc foarte bine să văd ce jucători voi alege pentru a avea prospeţime şi mergem pentru a câştiga meciul". Romario Benzar, care s-a accidentat la meciul cu Lituania, nu a făcut deplasarea în Muntenegru pentru ultima partidă, selecţionerul decizând să nu aducă un alt fotbalist în locul acestuia.

    Opinia Cititorului ( 1 )

    1. Locul 2, blestemul sportivului de performanță. Pentru fotbalul nostru este insa o performanta in orice fel de competitie internationala.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    Comanda carte
    Fix la cos
    IBC SOLAR
    rpia.ro
    danescu.ro
    arsc.ro
    Stiri Locale

    Curs valutar BNR

    26 Sep. 2024
    Euro (EUR)Euro4.9759
    Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
    Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
    Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
    Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

    convertor valutar

    »=
    ?

    mai multe cotaţii valutare

    Cotaţii Emitenţi BVB
    Cotaţii fonduri mutuale
    Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
    citiesoftomorrow.ro
    energyexpo.ro
    cnipmmr.ro
    roenergy.eu
    notorium.ro
    rommedica.ro
    prow.ro
    aiiro.ro
    Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
    The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
    BURSA
    BURSA
    Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
    The Kingdom of God on Earth
    Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
    Carte - The crisis solution terminus a quo
    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb